Baj van a tejemmel?
Nincs nem tápláló vagy romló minőségű anyatej!!!
1: Lehet, hogy nemsokára újabb növekedési ugrásnál tartotok, ezért szopizik most többet, így csinál magának több tejet.
2: Megint kánikula jön, simán lehet, hogy éjjel többször is megszomjazik.
Bárhogy is van, nyugodtan szoptasd igénye szerint, ő tudja, hogy mikor mire van szüksége!
(Az én fiam is ennyi idős és 1 hete napokig 1-1,5 óránként szopott éjjel. Hullára ki voltam tőle, de akkor épp így kellett neki. Azóta újra ritkábban kér, de nálunk még éjjel is az egyben 3 óra a max.)
biztos nincs baj a tejeddel,xstefix jól írta!
Annyi minden van a babáknál,ami miatt borul a már megszokott napirend, hogy ihaj....növekedési ugrás,szomjas a meleg miatt, hiányzol neki, tudom még korai de lehet mocorog a foga(tesóm fiának 4 hónaposan már 2 volt),idegrendszere fejlődik,az új impulzusok miatt nem alszik olyan jól,...
szóval tényleg sok minden lehet...
Ha szükséges, akkor finoman keltegesd: simizd az állát, az állkapcsa, fültöve alatt, csikizd a talpát. Óvatosan mozgasd a szájában a melledet, válts ülési pózt vagy vetkőztesd vékonyabbra.
De, ez a ti korotokban inkább akkor fordul/"forduljon" elő, ha menni kell valahova vagy nagyon nem érsz rá hosszabban szoptatni. Vagyis, azt tudd, hogy normális, hogy bealszik a cicin, még akkor is, ha ő már "ilyen nagy". A szopi nemcsak evés, hanem nyugtatás és testközelség is, még nagyon sokáig. Ha gyorsan bealszik rajtad, akkor lehet, hogy inkább szomjas volt, de még inkább nyűgös, fáradt, álmos. Én azon a véleményen vagyok, hogy ilyenkor is jó tovább szoptatni (bármilyen okból is szopizik így a baba), de mondjuk ezzel nem minden anyuka ért egyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!