Miért nem bírja ki a 4 órát?

Igaza van Stfixnek! 3 hetesen meg majd 6 hetesen lesz növekedési ugrás, aztán meg kb 3 havonta-ez teljesen normális! Szerintem mindig cicivel kellene megkínálni és csak utána tápszer,mert hamar rájön, hogy a cumiból mennyivel könnyebben jön. Amikor meg végre elaludt, buzgón fejjél és, ha látod, hogy nem elég neki, ami a ciciből jön, inkább anyatejet adj neki üvegből,mint tápit! de hamar el lehet hagyni a fejést és a tápszert is és átállni csak a cicire, de igény szerint. Az én kisfiam 8 hónapos koráig 2 óránként kérte, éjjel pedig 4 óránként. Volt, hogy gyakrabban volt, hogy ritkábban, de ez jelenti számára a legnagyobb biztonságot, nem csak evés ez neki :))))
Nem tudom vizet vagy teát adsz e neki? Mert ugye tápi mellé szokták javasolni. De, ha minden alkalommal, amikor vizet adnál, cicivel kínálod meg, ezzel is sokat nőhet a tej mennyisége. A tápszerről fokozatosan álljatok le! Mindig csökkents a tápi adagját, ezzel arra buzdítva, hogy még többet szopizzon! És addig amíg tápit is kap az anyatej mellé, sokkal gyakrabban gyötörheti a hasfájás, azért lenne jó minél előbb elhagyni a tápszert! Ha teljesen átálltatok az anyatejre, kérdezd meg a védőnőt, hogy kell e neki Konakion? Valamilyen tejserkentőt szedsz, vagy iszol? Bocsi, ha nem tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!