Miért nem bírja ki a 4 órát?
Figyelt kérdés
Lányzóm 3 hetes mult,eddig kibirta a 4 óra hosszát is most meg a 3 is nehezen evés nélkül,szopizik és tápos is!2012. aug. 11. 14:53
1/11 anonim 

válasza:

Az idő miatt lehet, mert az anyatej a szomjának oltására is jó, vagy amiatt is lehet, hogy mivel nő, nagyobb az igénye!
2/11 anonim 

válasza:

Miért kéne kibírnia? De komolyan, miért? Akkor adj neki szopizni, amikor kéri, nem az órát kell nézni!
Enyém 3 hós, nappal 2 óránként kéri a cicit, délután alszik egy nagyot, 3-4 órát, aztán estélig is ugyanúgy 2 óránként, aztán pedig átalussza az éjszakát..
3/11 anonim 

válasza:

Azért nem bírja ki, mert előbb lesz éhes. Gondolom te sem percre pontosan ugyanakkor eszel minden nap.
4/11 anonim 

válasza:

Az én kisfiam tápszeres, 4és fél hónapos, de még mindig 2,5 óránként eszik. Ilyen az igénye, ennyi.
5/11 anonim 

válasza:

Miért kellene kibírnia. Nem a nagykönyv szerint kell etetni a babát. Kisfiam 6 hós koráig 3-4 óránként szopizott éjjel-nappal. DE inkább 3 óránként kérte. Sőt 3 hetes korában 2,5 óránként evett.
6/11 Kiki01 

válasza:

Csak azért nem bírja ki, mert hálistennek egy egészséges kisbaba:) Nyugi, ez normális, adj neki annyiszor ahányszor csak kéri, meglátod, rövid időn belül nem is kell majd neki a tápi sem.
7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszát mindenkinek,éppen most borultunk ki a párommal mert evett 8 kos 120ml tápit majd üvöltött és kapott cicit is,utána is sirt,majd 30perc után megfürdettük,azt is végigsirta,majd még 100ml tápit bevágott,egyszerüen nem értem lehet ez a szar szeles fos idő!a kisfiam ilyen időben aludt végig!
2012. aug. 11. 22:23
8/11 anonim 

válasza:

nekem a 6hónapos anyatejes babám sem birja 4órát, nem hogy egy kis 3 hetes baba. persze van olyan h 4,5orát is elvan alvással együtt, de ez azért ritka. akkor egyen amikor kér, tudják ők ne aggódj!
9/11 Kiki01 

válasza:

Az enyém is olyan 3 hetes kora körül tök sokat evett, egyszer lemértem, regel 100 g cici, aztán úgy tett mint aki elaludt, én addig elmentem zuhanyozni, de mire végeztem már ordított, nosza, akkor megint cici, akkor 120 g-ot evett, és csak utána tudott elaludni.
10/11 xStefix 

válasza:

Növekedési ugrása van, nő az igénye, azért. Szoptasd őt, amilyen gyakran csak jelzi és idővel a tápszer sem kell már remélhetőleg.
(Az enyém 10 hetes és pár napja éjjel-nappal szinte óránként szopizik. Igaz, én nemcsak evésre adom, hanem "mindenre", amikor kéri.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!