Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Norbi Update ételek fogyasztás...

Norbi Update ételek fogyasztása szopi alatt?

Figyelt kérdés

Nemsokára 3 hónapos a kislányom és csak szopizik.

Szeretnék fogyni anélkül, hogy csökkenjen a tejem, vagy a kicsinek ne legyen elég tápláló.

A Norbi ételek, a rendelhető ebédek, milyen hatással vannak a tej minőségére, mennyiségére?

Nem szeretnék drasztikusan fogyni, de jó lenne kicsit formába lendülni. :)

Mik az eddigi tapasztalatok ezzel kapcsolatban?

2012. aug. 11. 13:48
 1/9 anonim ***** válasza:

semmi esetre sem javaslom.

Norbiék olyan lisztet használnak, ami (közvetett tapasztalatból tudom) igen gyakran puffasztó hatással vannak az emésztésre. eleve SEMMI puffasztót nem ehetsz a szoptatás alatt,mert a babának is megfájdulhat a hasa. szóval nem ajánlom a Norbit, csak ha már nem szoptatsz.

egyébként a szoptatás alatt semmilyen fogyókúra vagy diéta nem javasolt. a normális tejtermelődéshez nagyon szükség van a szénhidrátokra, a fogyókúrák elsősorban ezt mellőzik az étrendből, tehát nem szabad elkezdeni.

2012. aug. 11. 14:04
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is örömmel fogynék, de nem diétázom, majd ha abbahagyom a szoptatást. Norbit én sem ajánlom, többek között az általuk használt édesítőszerek miatt nem (aszpartam), nem szeretném ha a babám ezt szopizná. SZóval én kivárok a szoptatás végéig, aztán belevágok egy formabontó kúrába, de nem Norbiba, nem vagyok valahogy meggyőződve a termékek egészségességéről. Kitartás, most szoptass, aztán fogyózz!

2012. aug. 11. 16:39
 3/9 anonim ***** válasza:

Fogyókúrázni nem kell, de picit lehet változtatni az étrendeden.

Este már ne egyél szénhidrátot, inkább húst salátával, gyümölcsöt (már amit lehet), joghurtot stb.

A szénhidrát meg jöhet reggel és délben!

2012. aug. 11. 17:38
 4/9 Denisa W. ***** válasza:
Szerintem meg nyugodtan kipróbálhatod, mivel ez a diéta nem az értékes tápanyagokat vonja meg a szervezettől. Ha bizonytalan vagy, nézz szét a babaszoba.hu-n, ott vannak ezzel kapcsolatban cikkek, szoptatási tanácsadóktól. Nekem nem volt szoptatási problémám a szénhidrátok csökkentése miatt.
2012. aug. 11. 19:55
 5/9 Kiki01 ***** válasza:
Nem ismerem a Norbi kajáit, de egyet biztosra mondhatok, nézd meg hogy mi van venne. Ha valami mesterséges cuccot látsz, pl. édesítő, állományjavító, hogy az ilyen guargumikról ne is beszéljek, akkor ne ilyet egyél rendszeresen. A fogyásra a mozgás a legjobb, szoptatás alatt meg pláne, mert az anyagcsere felgyorsul és hatékonyabb már egy könnyű séta is.
2012. aug. 11. 20:39
 6/9 A kérdező kommentje:

Ohhh, sétából aztán van bőven. :) Mivel kutyám is van, reggelente minimum két órát sétálgatunk lent a parkban a babával és a kuytival, na meg a barátnőm is velünk tart a kisfiával. :) Délután ugyanez a helyzet, jön a nagy séta ismét. :)

Egyébként nekem sem a kódokkal van gondom, tudom, azt lehetne, de arra gondoltam jó lenne néha rendelni kaját, mert az legalább nem hízlal, és nem is kell bajlódnom itthon vele. DE én is erre gondoltam, hogy milyen édesítőket használnak, meg tartósítószerek+a lisztben mi van, ami nem jó a kicsinek... Viszont különböző E dolgok, más élelmiszerekben is megtalálhatók, de lehet mégis várok a fogyózással... :( A kicsi a legfontosabb!

(amúgy magas vagyok, de attól még jó lenne fogyni minimum 20 kilót, mert 183 cm vagyok és majdnem 100 kg. :( )

2012. aug. 11. 21:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia! Kisfiam 14 honapos, en 3 hetes kora ota update kajakat rendelek. Imadom ! Nem szoktam felpuffadni tole egyaltalan. Rengeteg tejem van. Fogyni lassan fogyok, de nem ezert eszem Norbit! Egesz egszeruen egeszsegesebb, ennyi. Meg amugy is a napi fagyi-csoki bevitelemmel nem eppen fogyokuras napokat elek :D
2012. aug. 12. 01:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát ha mindenképpen rendelni szeretnél, akkor a Teletáltól mást is lehet. A Klima Anitának vannak azok a kismama ételei, szerintem szoptatás alatt azok jók.:)
2012. aug. 12. 10:27
 9/9 A kérdező kommentje:

Nem mindenképp szeretnék rendelni, hiszen eddig is főztem, mióta két három hetes alányom, de sajna idő hiányában nem tudok mindig nagyon egészséges és változatos ételeket készíteni, hiszen a lényeg, hogy gyorsan kész legyen és finom legyen. Csak ez épp nem kevés alkalommal hízlaló étel. :(

Ezért gondoltam, hogy legalább ha már rendelnék, olyat rendeljek, ami nem hízlal. :)

2012. aug. 12. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!