Fehér vagy vörös bort ajánlanak tejszaporítás céljából?
A bor inkább vérszaporító abból is a vörös.
Tejserkentésre inkább sört mondják!
Tudom, hogy a sört, de én a stressz oldása miatt innám a bort.
Amúgy iszom a laktoherb teát meg a görögszénamag teát is, ezek mellett rengeteg folyadékot, de pár nap alatt a felére csökkent a tejem, pedig még csak 2 hetes a fiam.
Stresszoldásra nem a legjobb megoldás az alkohol!
Én szoptatási tanácsadót kérdeztem anno, alkoholmentes sört ajánlott!
Minden este ha szoptatsz szerintem nem jó alkoholt inni!
minden csepp alkohol átmegy a tejbe. nem úgy, mint terhesség alatt, h 1 félpohár borocska egészséges...én azt mondom, ne igyál egy kortyot se, amíg szoptatsz. ki lehet bírni.
mellesleg a bornak nulla hatása a tejre. a sörnek van. de ugyanolyan jó az alkoholmentes is, v a malátaital.
stresszoldásra olvasást, zenehallgatást, naplóírást v fórumcsevegést ajánlok, italt nem, baromi könnyű rákapni. hallottál már a kismama-alkoholizmusról?
Ha stresszeled magad persze,hogy kihat a tejtermelésre!Ne alkoholtól várd a megnyugvást beszélj szoptatási tanácsadóval!
Vannak nagyon jó homeopátiás szerek pl: sedatif pc érdeklődd meg nagyon jó és nyugodtan lehet szedni szoptatás alatt!
Nem, nem hallottam róla.
Nem iszok, évek óta nem ittam egy csöpp alkoholt sem.
Én csak arra gondoltam, hogy hátha megindulna rendesen.
No de úgy látom, csak az osztást kapom.
Amúgy meg nem hinném, hogy 1dl bor ennyit ártana.
Akkor igyál!
Te jó Isten, az ilyen kérdéseket nem értem. Rohadtul nem vagy kíváncsi a válaszra, csak szeretnéd ha valaki megerősítene, hogy jó inni szoptatáskor!
Ez nem osztás, csak józan paraszti ész.
Terhesen ittam én is néha vörösbort, a doki ajánlotta is, de szoptatáskor már nem szabad, főleg nem minden este.
De vennéd a fáradtságot és orvost, vagy védőnőt kérdeznél, ők is ezt mondanák.
De gondolom ők is hülyék, mert nem támogatnak egy kismamát az italozásban!
Nem árt meg néha tényleg jó nekem is ajánlotta a nődokim h vacsi után meg lehet inni 1 dl én nem mertem!
Nekem is volt rossz időszakom a szülés után én a homeopátiát választottam!
Persze míért ne ihatnál meg néha 1 dl elvégre miért vonjon meg magától mindent az ember,de itt tényleg azt kell nézni mi jó és mi árt a picurnak!
Ki beszélt itt arról, hogy MINDEN ESTE?
A kérdésem meg arra irányult, hogy fehér vagy vörös bor?
De erre senki nem válaszolt.
Igen, beszéltem a védőnőmmel és az orvosommal is.
Mindketten azt mondták, tegyek belátásom szerint.
És igen, iszok tejszaporító teákat, ha valaki nem olvasta volna végig a kommentemet.
És nem azt várom el, hogy támogassatok az ivászatban, csak egy egyszerű kérdés.
Vörös vagy fehér bor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!