Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit csináljak, hogy beinduljon...

Mit csináljak, hogy beinduljon már a tejem?

Figyelt kérdés
Nagyon elvagyok keseredve mert még mindig nem indult be a tejem!4hete,hogy szültem de 2hétig a kórházban volt a lányom mert fertőzést kapott el és a légzésével gond volt és kora szülőt lett!36hetesen szültem!Szülés után kb 1hétig még nem szoptathatam és utána már lehetett de hiába tettem mellre nem indult be csak előtej van de az is nagyon kevés.Iszom a laktoherb teát,sok folyadékot iszom,elektromos mellszívót használok hátha beindul és semmi!Valakinek más ötlete van ami hatna?Nagyon jó lenne!
2012. aug. 8. 13:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Én császárral szültem, kb. 10 nap után indult be. Éjjel- nappal fejtem kb. 3 óránként és urtica urens 5ch-s homeopátiás bogyót szedtem. Kislányomat 18 hónapos koráig szoptattam. Sok sikert és kitartást!
2012. aug. 8. 14:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Én spontán szültem!Hol lehet venni ilyen homeopátis bogyót?Mennyi idő után hatott?Köszi a választ!
2012. aug. 8. 14:18
 3/7 anonim ***** válasza:

A homeós bogyó mellett a görögszénamagot ajánlják tejserkentésre. Én ma kezdtem el inni, meglátjuk, mi lesz a hatása.

Az első fiam is 36 hétre született, sárga volt, így lusta is. Nekem a fejés bevált akkor.

2012. aug. 8. 16:18
 4/7 A kérdező kommentje:
A lányom is sárga volt!Van mikor etetés közben bealszik és van amikor nem büfizik!Majd írd meg ha már lesz hatása!Köszi
2012. aug. 8. 18:43
 5/7 anonim ***** válasza:

nekem a görögszénamagtól 1 nap múlva duplaannyi tejem lett! próbáld ki! urtica patikában kapható!

a legfontosabb a tejhez, hogy ne stresszelj! Próbálj meg citromfűteát vagy kapszulát inni, és hinni abban, hogy beindul! Ez a legfontosabb, a többi dolog nem tesz csodát, csak a nyugalom, az akarat, a hit! Tudom, nem könnyű!

Nálam is volt mind2 gyereknél kórház, majdnemfulladás, haláleste, etb, és akkor tudtam meghozni a tejet, amikor lemondtam róla. 10 nap próba, kicsit éhezik, de megéri, ha bejön, addig összenőni, 1-1,5 óránként mellre rakni, ébreszteni, éjjel is.

Kitartás, és nyugalom!!! A görögszénát azért próbáld ki a sok cici és fejés mellett!!

2012. aug. 8. 19:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem az alkoholmentes sör vált be,de nagyon,én a bogyókban nem hiszek..
2012. aug. 10. 13:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Karamalz sör és kecskeruta tea.
2012. aug. 11. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!