Mit csináljak, hogy beinduljon már a tejem?

A homeós bogyó mellett a görögszénamagot ajánlják tejserkentésre. Én ma kezdtem el inni, meglátjuk, mi lesz a hatása.
Az első fiam is 36 hétre született, sárga volt, így lusta is. Nekem a fejés bevált akkor.

nekem a görögszénamagtól 1 nap múlva duplaannyi tejem lett! próbáld ki! urtica patikában kapható!
a legfontosabb a tejhez, hogy ne stresszelj! Próbálj meg citromfűteát vagy kapszulát inni, és hinni abban, hogy beindul! Ez a legfontosabb, a többi dolog nem tesz csodát, csak a nyugalom, az akarat, a hit! Tudom, nem könnyű!
Nálam is volt mind2 gyereknél kórház, majdnemfulladás, haláleste, etb, és akkor tudtam meghozni a tejet, amikor lemondtam róla. 10 nap próba, kicsit éhezik, de megéri, ha bejön, addig összenőni, 1-1,5 óránként mellre rakni, ébreszteni, éjjel is.
Kitartás, és nyugalom!!! A görögszénát azért próbáld ki a sok cici és fejés mellett!!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!