Tejelapasztás hogyan?
Urtica urens homeos golyónak is van olyan higítása, ami nem serkentő, hanem apasztó. A patikában fogják tudni!
Meg a hidegvíz!! Azzal zuhanyoztatsd a ciciket!
Andika..! Próbáld ki a görögszénamagot, abból főzz teát, nekem nagyon bevált a fiamnál, duplaannyi lett benne, pedig én is csak 30-40-eket tudtam adni 3 hónaposan, de aztán 1 nap után a teától felment 100ml/cicire, így 7 hónapig tudtam szoptatni... A teát minden nap ittam 2X 3 dl-t.
Kedves utolsó köszi, ezt még nem próbáltam de mindenképp ki fogom.Hol lehet kapni gyógyszertár vagy bio bolt, gyógynövénybolt?
Bocsi kérdező, hogy pont ide írok, tejszaporítás témában.... :)
Andika, én mindig gyógyszertárban rendeltem, meghozták pár nap alatt.
Most már újabban létezik kapszulában is, úgy nincs az a furcsa íz, bár egy slukkra abszolút hányinger nélkül iható volt nekem némi cukorral. :)
Itt találsz még róla, ha nem hozzák meg a patikába, mert épp "olyanjuk van", és nem akarsz várni, akkor megrendelheted innen is, ezt az oldalt épp nemrég találtam: [link]
Én a Makai féle magot hozattam meg mindig a gyógyszertárba, 1 héten belül szokott megérkezni. A magját nem ettem meg, csak eleinte, de az nagyon keserű.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!