Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A kapott tej miért szappanízű?

A kapott tej miért szappanízű?

Figyelt kérdés

A védőnői hálózaton keresztül kapunk tejet, ami pasztörizált és 2 hétig használható. Az utóbbi időben sajnos olyan tej jut, amit alig 1 hétig tudunk eltartani és már nem először van szappaníze. Az is furcsa, hogy a zsír ezeknek a tetején nem dermed meg, hanem oldott.

Romlott lenne? Inkább kiöntöttem, bár nagyon sajnáltam, de nem akarom, hogy a babának baja legyen tőle.

2012. aug. 5. 14:17
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
26%
De van gyerekem.
2012. aug. 7. 00:31
 12/29 anonim ***** válasza:
30%
Két gyereket szoptattam, de soha nem kóstoltam meg a tejet, milyen már, hogy "megkóstolom mit adok neki??" anyatej esetében?:S Amúgy meg azt tudjuk, h minden ízt átvesz az anyatej, főleg ha vmiből töményebbet eszik az anyuka. Pl. egyszer fokhagynmás piritós evés után 2 napig erős fokhagymaszagú volt, de komolyan! Amúgy szappanízű....Hát most vagy csak a Kérdező érzi annak, vagy vmi olyasmit evett az anya...De nem hinném, h 1800/l-es áron , úgy h pasztőrizálják, kezelik, rossz minőségű tej menne ki....Vagy bevinném és megnézetném, h minden oké-e vele?
2012. aug. 7. 09:48
 13/29 A kérdező kommentje:

Anyukám szerint is szörnyű volt az íze, csak ő nem tudta mihez hasonlítani.

A más nő tejéről meg annyit, hogy a bolti tej meg egy állattól van... :)

2012. aug. 7. 16:32
 14/29 anonim ***** válasza:
0%
Még anyukád is megkóstolta? Úristen... Én ezen nagyon ki vagyok akadva, de biztos én vagyok fordítva bekötve... Képtelen lennék anyatejet megkóstolni, de a gyerekemnek se adnék olyan tejet, ami egy idegen nőből jött.
2012. aug. 7. 21:07
 15/29 anonim ***** válasza:
14-es!Akkor gondolom tojást se fog enni a gyereked mert az meg a csirke seggéből jött ki szarosan!Vagy tejet,mert az meg egy tehén tőgyéből.Te meg biztos nem ittál még soha pálinkát,ami rohadt (esetleg kukacos)gyümölcsből van.De ha már itt tartunk a férjedet sem sz.ptad még le soha sztem!(ilyen típus vagy tuti)Inkább kóstolja meg igen,minthogy beteg legyen tőle a gyereke.kétlem hogy tényleg van gyereked vagy ha tényleg van,akkor nagyon sajnálom szegénykét.
2012. aug. 8. 17:35
 16/29 anonim ***** válasza:
26%

Na, te aztán mindent tudsz rólam, hogy van-e gyerekem, hogy mit csinálok a férjemmel az ágyban... Jó, hogy egy hozzászólás alapján ennyire megismertél. Gondolom akkor a 12-es válaszoló teljes élettörténetével is tisztában vagy, mert van olyan elvetemült, hogy nem iszik anyatejet...

Nem tudom hogy jön ide a tojás, meg a rendes tej.

De azért elárulom neked, hogy nem én vagyok az egyetlen példány a földön, akinek gyereke van, ennek ellenére nem vedeli az anyatejet.

2012. aug. 8. 21:12
 17/29 anonim ***** válasza:
Nem azt írta hogy vedeli hanem hogy megkóstolja.Mekkora ostoba vagy te édes Istenem!
2012. aug. 9. 19:16
 18/29 anonim ***** válasza:
'' jezusom te megkostolod mas nonek a tejét..??'' beloled is szep kis szulo lesz. majd adod neki a tulsozott dolgokat meg minden szarokat. mit gondolsz ha az anyanak.nincs teje mit adjon neki..rantott hust? Jajj de nem birom az ilyen nyafogo embereket. Am meg te nem mas tejet ittad? Meg ki tudja mik vannak azokba a kajakba amiket megeszel eleted soran. Idiota emberek!!
2012. aug. 11. 12:29
 19/29 anonim ***** válasza:
0%

Képzeld, nekem sincs tejem, és a gyerekem tápszert eszik, nem rántott húst. És képzeld, a tápszert sem szoktam megkóstolni, eddig eszembe nem jutott, hogy meg kéne. Mint már mondtam, én a gyerekemnek sem adnám más nő tejét, mert nem bízom benne. Honnan tudhatom, hogy mit evett, ivott a nő akitől van a tej, esetleg szedett-e gyógyszert vagy dohányzott-e? Tudom, megvizsgálják a nőket akik tejet adnak, de nem analizálgatnak minden egyes adag tejet.

Azt meg főleg nem értem, hogy hogy jönnek ide az elsózott dolgok.

2012. aug. 11. 18:09
 20/29 anonim ***** válasza:

Felháborítóan primitív a 19 es .

A babájának odaadja de maga nem kóstolná meg,szép.Gratulálok.Mit számít a baba, csak a saját maga...

Én sem jó szívvel kóstolnám,de megtenném mert tudnom kell mit adok oda.

Bár nem tápszeres a babám azt is megkóstolnám.

Gondolom az Ő gyereke sem véletlen tápszeres,ehhez is külön gratula.

Így már érthető is valahol az irigység.

2012. aug. 15. 00:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!