Kapott tej-ilyen gyorsan megemésztődik?
Figyelt kérdés
2.5 hónapos babánk kb 2 hetes kora óta tápszeres. Hogy értékes kajához is hozzájuthasson, kértünk tejet. 3 napja (talán az időváltozás is bejátszik) farkasétvágya lett, és a tej után nemhogy a 3 órát nem bírja ki, de ma már 1 óra után üvöltött.
Arra is gondoltunk, hogy esetleg fáj tőle a hasa, de az meg nem múlik el a pluszkaja hatására, igaz?
Úgy átállt volna a tápszerre, hogy az anyatej "meg sem kottyan" neki? Egyébként 150 ml víz+5 kanál tápot eszik, az anyatejet kb 170 ml-ig töltöm. (160-as az üveg)
2012. júl. 14. 10:37
1/2 anonim válasza:
A tápszer jobban eltelíti, amúgy igen, az anyatej gyorsabban lebomlik. Én 200-at adnék neki, vagy sűrűbben ha igényli. Amúgy nálunk is farkasétvágy van, szerintem az időjárás eléggé bejátszik.
1 hós baba anyuja
2/2 anonim válasza:
Nálunk a kapott tejtől azért üvöltött pont egy óra múlva, mert nagyon fájt a hasa. Én is azt hittem, hogy éhes, és tovább adtam neki, óránként, a végére már annyira szenvedett, hogy elhagytam. Gondoltam megpróbálom. Eltelt egy fél nap és megnyugodott. Többet nem adtam neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!