Szoptatással kapcsolatban, most ez így akkor sokat nem ér?
Figyelt kérdés
Mikor szopizik az egyik mellemből, akkor ugye a másikból is megindul a tejci. Eddig az mindig pocsékba ment. Most kitaláltam, hogy a cumisüveg alját odatartom, abba folyjon bele a tej, kb 100-120 ml gyűlik össze így egy nap, ami azért nem kevés! :) Viszont ez ami lefolyik csak úgy, ez nem olyan tápláló tej? Van értelme akkor gyűjtögetni egyáltalán?2012. aug. 3. 10:02
1/5 anonim 

válasza:

Az ugyanolyan tej, mint amit odaadsz..gyűjtögetni meg én is gyűjtögettem, míg rá nem untam. Utána szopimelltartó volt rajtam, és annál a mellemnél, amiből nem szoptattam mellpárna. Amúgy ez pár hónapig tartó jelenség, utána már nem fog annyira spriccelni a másik :)
2/5 A kérdező kommentje:
Eddig nekem is melltartóbetét volt, csak állandóan átázott így gondoltam jó sok jön ki, amit el is rakhatnék :)
2012. aug. 3. 10:16
3/5 anonim 

válasza:

Lehet, hogy nem olyan zsíros, mint a hátsó tej, de attól még ugyanúgy anyatej. Én lefagyasztottam, vész esetén jól jött. Szerintem van értelme gyűjteni, én volt, hogy estére adtam a babámnak, amikor a ciciben kevés volt, és ugyanolyan jól aludt vele, ezért gondolom laktat is.
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor jó, gyűjtögetem tovább :-)
2012. aug. 3. 10:23
5/5 anonim 

válasza:

Gyűjtögesd nyugodtan!
Nekem kevés a tejem, amit ki tud szopizni, de pluszban még etetés előtt is folyik a tejem magától, meg közben is-egy ciciből alkalmanként 30 ml is! Én azzal pótolom ami hiányzik az evésből.
Én nem cumisüvegbe gyűjtöm, mert örökmozgó a babám :), ezért vettem tejgyűjtő kagylót (nem olcsó, de nagyon praktikus, melltartóban tök jól megáll).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!