Mikor múlik el az izzadás?
Figyelt kérdés
9 hónapos kisfiam már egy hónapja nem szopik! Elutasít! Tejem már nem jön ha megnyomom a cicimet de a rettenetes izzadásom nem múlt el sőt úgy érzem fokozodik! Akkor izzadtam amikor elkezdtem szoptatni de utána elmúlt! Van valami trükk? (Tudom,hogy nagyon meleg van nem tévesztem össze ezzel higgyétek el patakokban ömlik rólam a víz nagyon kellemetlen)2009. júl. 18. 11:27
1/4 anonim válasza:
Ugyanezzel küzdök én is. (Kérdeztem már a szoptatás utáni extrém izzadásról, de nem kaptam választ.) Mivel nálam nagy valószínűséggel a stressz okozza, ezért vettem egy Sedatif PC nevű homeopátiás nyugtatót, illetve a Naturland Solutio Antisudorica nevű folyadékát. (Ez pont ma délelőtt történt, így tapasztalatokat még nem tudok mondani, de erősen reménykedem!) Mivel tízezreket költöttem az elmúlt hónapokban izzadásgátlásra eredmény nélkül, ezért ez még belefért :) Ha beírod a google-ba, tudsz részletesen olvasni mindkettőről. Őszintén remélem, h' a kettő együtt eredményes lesz, mert rólam is szó szerint patakokban csurog a víz, és nemcsak a ruhával fedett területen, hanem a fejbőrömről, az arcomról is, és azt ugye nem lehet rejtegetni.
2/4 A kérdező kommentje:
Kedves Sorstárs! Légyszi írj,hogy bevált-e!
2009. júl. 19. 07:27
3/4 anonim válasza:
Újra én: tehát szombat óta használom a csodaszert (Antisudorica), és meglepően jó. Mást most nem is kentem azóta magamra, h' lássam, önmagában mire képes. Ebben a hőségben is alig izzadok, főleg az előzőekhez viszonyítva. A hatás fokozatos volt: napról napra lett jobb, és szerintem fog még változni, mert alig négy nap telt el. Még a hajtövemnél, és a combhajlatban is kipróbáltam, és tényleg segít. Arra kell vigyázni, h' csak naponta egyszer, és nagyon kis mennyiségben kell felvinni a bőrre, mert kiszáríthatja. Szóval nyugodtan próbál ki (gyógyszertárban 344,-Ft volt, a többi illatosított rémálomhoz képest filléres dolog), tényleg hatásos.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy nem felejtettél el aranyos vagy megveszem mert tényleg megér egy próbát nem drága! Szia jó egészséget nektek!
2009. júl. 22. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!