A szoptatás befejezése után mikorra múlik el az izzadás?
Figyelt kérdés
A terhességem előtt szinte nem is izzadtam (tudom, ez nem túl jó, de hagyjuk). Aztán nagyon izzadós lettem, főleg a szoptatás alatt. Sajnos lassan 2 hónapja nem szoptatok, de még nem múlik. A legjobb dezodorok ellenére izzadok. Kérem, olyanok ne írjanak, akik nem izzadtak, vagy hogy hogyan hozhatom vissza a tejem, mert...(Bocs, de elég sok a nem odaillő válasz a kérdéseimre)2009. ápr. 28. 13:27
1/10 anonim válasza:
Èn sem izzadtam a terhességig.De onnntól.Semmi nem használt.Olyan "büdösnek"éreztem magam sokszor.Pedig nem is volt csak én éreztem már.
Na ez mosst mindeggy.
Nekem abbamaradt még aszoptatás alatt.Kb mikor a lányom 10 hónapos volt.
Szerintem a hormonok csina´lják.
Mennyi idös a babád??
2/10 anonim válasza:
Sajnos én is izzadok.Most hogy jó idő van még jobban. Tényleg semmilyen "csodaszer" nem segít.Pedig már a legerősebb férfi-deot is kipróbáltam.
Ötletek?
3/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! 6,5 hónapos.
2009. ápr. 28. 13:48
4/10 A kérdező kommentje:
eddig nekem a Rexona vált be. már az sem. lecseréltem, mert áállítólag az sem jó, ha sokáig ugyanazt használjuk. de nem jött be sem a Nivea, sem a Sanex...
2009. ápr. 28. 13:49
5/10 anonim válasza:
Sziasztok!Borzasztóan izzadós vagyok,állandóan foltosak a felsőim!Engem nagyon zavar(t)!Férjem hozott munkahelyéről(színház)ú.n. izzlapot.Ezt kell 1-2 öltéssel a póló hónalj részébe varrni és foltmentes vagyok!Lehet,hogy gyógyszertárban is van ilyen!
6/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok.Vischy-nek van golyós deója!Marha drága de talán megér 1 próbát!
7/10 A kérdező kommentje:
pont most megyek gyógyszertárba, ki fogom próbálni.
2009. ápr. 28. 14:06
8/10 anonim válasza:
Nekem is hasonló gondjaim voltak, sőt ha anno izzadtam is, de voltam olyan büdös mint egy borz... :( most meg, nah de van egy kristálykő amit ilyen terjesztős úton lehet megszerezni 2000 Ft de sokáig elég, vagy esetleg drogériákban is megkérdezheted hátha hallottak róla. Ha használom nyoma sincs a szagoknak, persze az izzadság változatlan...
9/10 anonim válasza:
Hát én meg azt hittem, hogy ez csak velem van így. De rettentően zavar! Én napi 5-ször mosakodok. Férjem szerint alkoholtartalmú dezodort kell venni, mert az öli meg a bacit, ami miatt büdös az izzadtság. Azt használok, de ha meleg van az sem sokat ér.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. ápr. 29. 08:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!