Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit csináljak hogyan szoptassak?

Mit csináljak hogyan szoptassak?

Figyelt kérdés
Teljesen ideges vagyok 4 napos kislányom 2 napja délelődt van hogy annyira sír semmivel nem tudom megnyugtatni,cici néha ha felveszem akkor 5 perc és ujra üvölt,pelenka tiszta,büfizett!mit nem csinálok jól 2.babánk dd most ujra csecsemő a háznál egyszerüen nem tudom mi tévő legyek,apa ha dolgozik akkor totális káosznak érzem a helyzetet!kérlek segítsetek!köszönöm szépen előre is
2012. júl. 23. 18:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

ha húzogatja a lábát akkor hasfájás.

Ha nem, akkor érzi rajtad a kétséget.

Nyugi, és kitartás, már felneveltél egy babát, ez is menni fog.

2012. júl. 23. 18:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagyon picike még, lehet, hogy csak nyugtalan, fáj a hasa.. nem tehetsz többet annál, hogy babusgatod, vagy ha nincs időd, a naggyal is kell lenni, hagyod kicsit sírni, amjd megnyugszik úgy is szegényke. Ha jön tej a melledből és érdez, hogy van benne, akkor van elég, de mérd meg evés után, hogy eleget evett-e, hogy biztos lehess benne. Ha nagyon kilátástalan, kérj segítséget a védőnőtől. :) Sok sikert és jó egészséget! gy két hós kislány anyukája. :)
2012. júl. 23. 18:40
 3/4 A kérdező kommentje:
nagyon köszike a válaszokat hát igen de volt hogy hagytam sirni és nem vett levegőt ugy belehergelte magát!
2012. júl. 23. 18:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Ne hagyd sírni, hiszen még csak pár napos... Saját tapasztalatom szerint a legvalószínűbb oka a sírásnak az első 1-2 hónapban az éhség (etesd meg), az "anyahiány" (vedd fel) és hogy valamiért nem tud elaludni (vidd nyugodt helyre, várd meg, amíg elalszik).

Ha gondjaid, kérdéseid vannak a szoptatással kapcsolatban, fordulj szoptatási tanácsadóhoz. És itt egy jó cikk: [link]

És nyugi, bele fogsz jönni hamarosan! Még össze kell szoknotok...

2012. júl. 24. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!