Most akkor ne adjam oda neki 3óránként a cicit? Többi lent
A babám 2630grammal született,most 9hetes és 5390gramm.
A háziorvos szigorúan LETILTOTT hogy 3óránkét kapjon enni,azt mondta hogy egy ekkora babának már 4-4,5óránként kell ennie,és hogy ez nem lesz jó ha továbbra is így hizik,az egészségének sem tesz majd jót..meg hogy havonta csak 1kilót szabad neki hiznia!!
Ti mit gondoltok??
Nem értem a dokit, most egy 2 hónapos babáról van szó, miről beszél? 4-4,5 óránként legalább 4 hónapos babák esznek :/
És a 4 óránkénti evés is úgy van, hogy a baba maga kezd el egyre ritkábban enni, nem pedig úgy, hogy anyuka majd növeli az eltelt időt... Ha nem eteted meg, amikor kéri, annak nagyon sok hátránya lesz. Mi értelme van annak, hogy egy éhesen síró babának ne adj enni? Elveszti az összes bizalmát benned, plusz lehet, hogy a tejed is szép lassan elfogy. Ne legyen igazam...
A legjobb, ha bármit mond ez az orvos, bólogatsz, aztán azt teszed, amit te helyesnek vélsz.
Az én Babám 3010grammal született, 2hónaposan 5400gr. Tény, hogy többet hízott a "normálisnál", de a doktornő, csak viccesen megkérdezte mivel etetem? mondom, csak anyatejjel :) ennyivel le tudtuk a kérdést. Én igény szerint szoptatok, néha félóránként, de van, hogy 5-6órát alszik egyben, akkor nem keltem fel.
Néha fáj a pocija, ha túl sokat eszik, mondjuk a széklettel nincs gondunk. Szóval szerintem ne szabályozd, etesd meg amikor kéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!