Szerintetek meddig érdemes szoptatni?
Úgy szokták mondani, amíg a baba igényli és az anyuka szívesen csinálja. Persze a legtöbb anya csak a baba igényeit nézi.
Szerintem ezt akkor gondold át újra, amikor féléves lesz a babád. Nem tudom, mennyi idős most, de addig még lemehet rólad pár kiló. Próbálj meg óvatosan tornázni, sokat sétálni, ha van erőd. Minél kevesebb cukros ételt egyél.
Szia!
Én 65 kilósan lettem terhes(179cm),és 95-telszültem :(
14 hós korára 86 kiló volta :(
Ekkor mondtam azt,hogy ha rá is megy a szopi,mostmár elkezdek diétázni és intenzíven tornázni!
Adiétám abból állt hogy nemettem szénhidrátot,köretnek csak zöldség,amellé meg sok hús,tojás,sajt,hal,virsli,felvágott....
És 5,5 hónap alatt 19 kilót fogytam!A szopi is megmaradt, és újra terhes lettem!
Most két hós akicsi lányom(10 hetes),és a nagyom 10 napja hagyta abba a szopit!
2 éves 7 hós volt akkor!
A kicsi továbbra is szopik,én nagyjából tartom az étrendem,a sok fehérjével,de amígcsak anyatejet kap,addig eszem szénhidrátot is,majd ha hozzátáplálok,akkor zárhatom ki megint!
5 kiló plussz maradt most csak rajtam,de az hogy szültem nem igazán látszik már!Most 92-vel szültem,és 70 vagyok
Az étrendedre figyelj,simán megoldható szopi mellett is!Én a kicsit is hosszan (amíg igényli) szeretném szoptatni!Én élvezem!
A sport pedig csak otthoni torna fér bele most két gyerek mellett,de napi fél óra bőven elég,csak rendszeres legyen!
Először valamivel meg kell emelni a puulzust(aerobic,futás),majd jöhetnek a specifikus alakformáló,zsírégető gyakorlatok!
Sok sikert!
Ha szopi mellett szeretnél fogyni,akkor a folyadékbevitelre figyelj nagyon,mertaz a szopi kulcsa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!