Meddig kell és meddig érdemes szoptatni?
Figyelt kérdés
Gyermekem 7,5 hónapos, reggelire és vacsorára kap cicit, de nagyon keveset szopizik, míg az egyéb ételből rengeteget eszik (250-280ml)2011. febr. 10. 13:38
1/7 anonim válasza:
Az anyatej minden cseppje kincs, tehát érdemesnek érdemes.
Vagy addig, amíg a baba el nem választja magát, vagy amíg a mama úgy nem érzi, hogy nem szeretné tovább szoptatni a kicsit.
2/7 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Én 6 hóig csak szoptattam, utána 20 hóig szopizott még a kislányom. Én folytattam volna tovább, de ő egyik napról a másikra úgy döntött elég, és elválasztotta magát. :-) Tehát minél tovább, annál jobb. De ha már keveset szopik, akkor lehet ő is elválasztja magát nemsokára.
3/7 anonim válasza:
6 honapig kell de utana a te dontesed hogy meddig szoptatod. abbol amit irtal ugy tunik hogy a babad lassan megelegelte.
4/7 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy amíg a baba igényét kielégíti. Én 8 hónapos koráig szoptattam, addigra már éjjelente óránként kelt. Ahogy átváltottunk tápszerre át is aludta az éjszakát. Neki már kevés volt az anyatej, a hozzátáplálás ellenére. És hiába próbáltam a tápszer mellett szoptatni, az a kevés már nem kellett neki. Őszintén szólva én pedig már nagyon kimerült voltam az óránkénti szoptatásoktól, jól esett leállni vele.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat! Hasznos volt mindannyitoké!
2011. febr. 10. 17:00
6/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!