Alvásnál előforduló sztrájkhoz tudsz valami tippet?
Na most van az, hogy én kérdezek. :)
A fiam lassan egy hete részlegesen sztrájkol, mert zavarja a túl erős tejleadás, amikor aludni szeretne rajtam. Szint mindent végigpróbáltam már, ami ilyenkor szóba jöhet: hátradőlés, hónaljtartás, előfejés (a reflex végéig), tenyérrel elnyomás. De egyik se működik igazán. A játszócumit nem szereti, de nem is szoktatnám rá, nehogy bezavarjon.
"Sajnos" üres állapotában is többször reflexszel a mellem, ami miatt viszont lassan nő is a mennyiség, mára megint túltermelésben vagyok - de így meg még erősebben folyik a tej, mert alapból több marad benne...
Kicsit megakadtam, de hátha van valaki, akinek van még ötlete, amire eddig nem gondoltam.
Szia xStefix!
Nekem nincs ilyen jellegű "problémám", de annyit hozzá tudok szólni, hogy mi 2 hetes korába adtuk neki a nyugi cumit, nagyon elleneztem...ráadásul anyám dugta a szájába :( totál kivoltam... na de, mint ilyenkor mindig MINDENKI azzal nyugtatott, hogy minden baba cumizik.. :) persze álltam a sarat egy ideig, de aztán elfogadtam.
Olyan édes a kis babóm, hogy cumizik, és abszolút, semmi esetre sem zavart be a szopiba.
Szerintem kipróbálhatod, egy barátnőm se akart adni cumit, aztán mégis adott és nem lett semmi gond.
Az én babám most 7 hetes, az övé meg 4 hetes..szóval picik és mégsem zavarta meg őket.
Egy másik barátnőm azt mondta, hogy a babák nem buták, tudják honnan jön a kaja és tudják, hogy ez most csak szórakozás.
20-25 percet szopizik utána nyugi cumi és már szundi is van. Persze néha neki is szüksége van a komfort szopira, azt nem vonom meg tőle, ez általában reggel és késő este van :)
Jó egészséget!
Remélem egy picit segíthettem!
Köszönöm a tippet.
Tudod, néha már én is úgy vagyok vele, hogy akkor inkább cumizna, mint ez a nyűglődés, de egyrészt ő köpi ki (bár ha kitartóan adtam neki korábban, csak rácuppant), másrészt mivel már "félig szakmabeli" vagyok, tudom, hogy kockázatos. A lányom is használta az elejétől fogva és nála se okozott gondot, de inkább nem reszkírozom meg. A nyugicumi kevésbé veszélyes, mint az üveg, de ez is bekavarhat, ezért nem erőltetem. Úgy vagyok vele, hogy amikor már alapból van 1 gondom, nem nagyon merek olyat tenni, ami még további bajokat szülhet...
De köszi, hogy gondoltál rám! :)
Nem igazán, sajnos. Talán a hátradőlés be fog válni, de még meg kell tanulnom így jól mellre tenni. Az az egy éltet, hogy egyszer ennek is vége lesz...
Köszi az érdeklődést! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!