Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyakran előforduló felsőléguti...

Gyakran előforduló felsőléguti betegséget hol lehetne kivizsgáltatni, és mivel lehetne kezelni?

Figyelt kérdés
Gyakran előforduló 3.4.5hetente(nátha köhögés,mandulagyulladás,torokgyulladás,légcsőhurut) immunerősitő nem használ!
2012. febr. 28. 23:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
budakeszi tüdőgondozó
2012. febr. 29. 01:10
 2/13 anonim ***** válasza:
Ha Heves m-i vagy Borsodi vagy, Dr. Kovács Nóra, keress rá neten, gyermek tüdőgyógyász szakorvos.
2012. febr. 29. 06:52
 3/13 anonim ***** válasza:

Mi a Svábhegyi Gyerekkórházban voltunk, Dr. Horvay Ilonánál

[link]

TB alapon is működik, nem fizettünk semmit.

2012. febr. 29. 09:07
 4/13 anonim ***** válasza:
Off: Szerinem ez még nem kóros, óvodában ez igen gyakori. Az én lányom is havonta 1 hetet itthon van betegen, sajnos, és még a többiekhez képest ő jól bírja. Én adtam neki Ribomunylt ősszel, fél éven át, meg minden nap kapja a Béres-cseppet, aztán mégis. Szerintem ezekre felesleges költeni, csak marketing az egész. A fiamnak már nem adom, kiváncsi leszek a különbségre.
2012. febr. 29. 09:44
 5/13 anonim ***** válasza:

A sóbarlang-sószoba sokat segít megelőzés és kezelésre is jó.

Neten a hozzátok legközelebbit meg tudod találni.

Mi is ezt csináljuk, ha meg is fáznak gyorsabban gyógyulnak, ill ha rendszeresen járunk, akkor tényleg alig betegszenek meg.

A fiamnál eddig kétszer kijött a bronchitisze, nagyon csúnyán, idén a sok sóbarlangozásnak hála épp csak picit volt taknyos...

2012. febr. 29. 09:50
 6/13 anonim ***** válasza:
5-ös, ez jó, kipróbáljuk, vajon Székesfehérváron is van?
2012. febr. 29. 09:52
 7/13 anonim ***** válasza:
2012. febr. 29. 10:08
 8/13 anonim ***** válasza:

3. vagyok, és még egy szavazat a sókamrára, mi eddig csak 4x voltunk, de nagyon-nagyon jó. Egyébként nekem is, mi ide járunk:

[link]

2012. febr. 29. 11:30
 9/13 A kérdező kommentje:
köszönöm.ám.pestiek.vagyunk!
2012. febr. 29. 17:37
 10/13 anonim ***** válasza:
Fül orr gégészeten voltatok már kivizsgáláson? Mi holnap megyünk, mert ugyanez van a lányommal.
2012. febr. 29. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!