Gyakran előforduló felsőléguti betegséget hol lehetne kivizsgáltatni, és mivel lehetne kezelni?
Figyelt kérdés
Gyakran előforduló 3.4.5hetente(nátha köhögés,mandulagyulladás,torokgyulladás,légcsőhurut) immunerősitő nem használ!2012. febr. 28. 23:30
2/13 anonim válasza:
Ha Heves m-i vagy Borsodi vagy, Dr. Kovács Nóra, keress rá neten, gyermek tüdőgyógyász szakorvos.
3/13 anonim válasza:
Mi a Svábhegyi Gyerekkórházban voltunk, Dr. Horvay Ilonánál
TB alapon is működik, nem fizettünk semmit.
4/13 anonim válasza:
Off: Szerinem ez még nem kóros, óvodában ez igen gyakori. Az én lányom is havonta 1 hetet itthon van betegen, sajnos, és még a többiekhez képest ő jól bírja. Én adtam neki Ribomunylt ősszel, fél éven át, meg minden nap kapja a Béres-cseppet, aztán mégis. Szerintem ezekre felesleges költeni, csak marketing az egész. A fiamnak már nem adom, kiváncsi leszek a különbségre.
5/13 anonim válasza:
A sóbarlang-sószoba sokat segít megelőzés és kezelésre is jó.
Neten a hozzátok legközelebbit meg tudod találni.
Mi is ezt csináljuk, ha meg is fáznak gyorsabban gyógyulnak, ill ha rendszeresen járunk, akkor tényleg alig betegszenek meg.
A fiamnál eddig kétszer kijött a bronchitisze, nagyon csúnyán, idén a sok sóbarlangozásnak hála épp csak picit volt taknyos...
6/13 anonim válasza:
5-ös, ez jó, kipróbáljuk, vajon Székesfehérváron is van?
8/13 anonim válasza:
3. vagyok, és még egy szavazat a sókamrára, mi eddig csak 4x voltunk, de nagyon-nagyon jó. Egyébként nekem is, mi ide járunk:
9/13 A kérdező kommentje:
köszönöm.ám.pestiek.vagyunk!
2012. febr. 29. 17:37
10/13 anonim válasza:
Fül orr gégészeten voltatok már kivizsgáláson? Mi holnap megyünk, mert ugyanez van a lányommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!