Van még valami ötlet tejszaporításra az alábbiakon kívül?
Fejés(7531),gyakoribb mellre tevés,sok folyadék, alk.mentes sőr, szoptatós tea,MoreMilk,homeos bogyó, normál kajálás, pihenés.
3 hónapos mult a Kislányom, és eddig elég volt Neki a tej, de most pár napja úgy tűnik kevesebb, és hiába a fenti módszerek, nem igazán akar több lenni. Bármi más ötleg még???? Mi az a tejszaporító por??
Szia, első és legfontosabb, ne pánikolj, nekem a 2.hónaptól kezdve voltak ilyen tej mennyiség ingadozások, és volt, hogy már azt hittem ennyi volt, de aztán mindig helyre állt, de egyszer majdnem 1 hétig is eltartott, volt hogy 1,5-2 óránként szoptatattm éjjel-nappal, napokig és persze ittam a Laktoherbet, meg szedtem a more milket, aztán általában az lett a vége, hogy úgy beindult a tejci, hogy utána meg napokig fejnem kellett. Általában akkor van ilyen mennyiségi csökkenés, mikor a menstruáció visszaáll, de utána akár minden hónapban is lehet. Remélem Neked is mielőbb rendeződik a dolog!
Sok sikert!
7 hónapos baba anyukája:-)
Szia!
Szerintem is a legfontosabb: ne aggodj!!! En Laktoherbet ittam naponta, rengeteg folyadekot ittam, es sok, sok levest ettem. Volt olyan nap, mikor elegendo volt, volt olyan, mikor fejnem kellett. Velemenyem szerint a tej mennyisege, minosege alkati dolog: en szerencsesnek mondhattam magam, hiszen 17 honaposan magam valasztottam le a gyereket. Most 2 eves a gyerkoc:) Minden jot!
A patika elérhetősége:
3418 Szentistván
Széchenyi u. 14.
Pesti Gyógyszertár a neve.
Tel: 49/438-886
Na úgy néz ki, megjött. Hát lehet ez az oka hogy kevesebb a tej. Azért nem olyan vészesen kevés, de próbálkozom mindennel akkor...
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Azt a port is kipróbálom akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!