1/12 anonim válasza:
Mindhárom 2,5-3 hónapos korig. Fokozatosan leszoktattam az éjjeli szopásról. Meg kellett tanulniuk különbséget tenni a nappal és az éjszaka között. Nem volt ebből semmi probléma.
2/12 anonim válasza:
Kb 2 hónapos korig. Magától végig aludta az éjszakát, előtte is csak egyszer ébredt enni.
4/12 anonim válasza:
31 hónapos koráig. Nappal már nemis kérte, de mivel egy ágyban aludtunk csak odafordult és kész.
5/12 anonim válasza:
14 hónapos és még kétszer,tudja a különbséget a nappal és éjjel között,szimplan erre van szüksége,én is felkelek éjjel inni,akkor ő miért ne?
6/12 anonim válasza:
20 hónapos volt. Olyan 1,5 éves kora körül próbáltam neki vizet adni éjjel, de nem kellett neki, sírt. Így adtam neki.Egyik napról a másikra hagyta el.
9/12 anonim válasza:
Nekem 6 hetes koráig szopizott éjszaka is. Utána magától leszokott róla. Most 14 hetes, és 6 hetes kora óta végig alussza az éjszakákat. Ebben a nagyon melegben is ritka, de van hogy felébred 1x, de csak vizet iszik, és rögtön vissza alszik.
10/12 anonim válasza:
Első babám fiúm, ő 7,5 hónapos koráig, második lányka 2 hónapos korág. Nem tudom, hogy van-e összefüggés, csak úgy leírtam. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!