Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 3 hónapos a babám, eddig...

3 hónapos a babám, eddig 7szer szopizott, most már csak 6szor (éjjel már kihagy 1et). Válaszolnátok?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy a hozzátáplálásig(kb.6.hónap), amig még csak szopik, ez még csökkenni fog? Mondjuk 4-5 hónaposan már csak 5ször fog szopni nagyobb adagokat?
2011. ápr. 30. 19:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet tudni, van olyan is amikor egyik napról a másikra kihagyja az összeset és átalussza az éjszakát, de az is lehet hogy csak véletlenül nem ébredt fel a múlt éjszaka, és ma ugyanúgy felébred
2011. ápr. 30. 19:12
 2/6 anonim ***** válasza:
ÁÁÁ ezt egyáltalán nem ehet tudni!A fiam 11 hónapos, és össze vissza cicizik!Volt idő, mikor éjjel csak 1* evett, most 2 hete akár 5* is felkel!Napközben is volt hogy már csak 2* kérte, mikor altattam el, viszont mostanság megint egyre többet!Ezek sok mindentől függnek, pl fogzás,betegség,időjárás!
2011. ápr. 30. 19:16
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 19:16-ostól kérdezem, hogy amikor 2szer evett 1 nap, akkor volt, hogy napközben is 6 órát kibirt 1 huzamban, és akkor sem kell felébreszteni? Mert 1-2 hónaposan 3óra után pontban éhesen üvöltve ébredt, most már van, hogy 3 és fél, 4 óránként kér enni. Ez igy jó?
2011. ápr. 30. 20:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia, szerintem sok múlik azon is, hogy Te milyen "rendszert" vezetsz be.Tehát pl én nem engedtem, hogy nap közben 6 óra elteljen 2 szopi között, mert akkor éjjel nem aludtunk.

4 hónaposan még 6szor evett, napközben 5ször, és 1szer éjjel, erről leszoktattam.Magamhoz vettem, cumit adtam neki, aztán már nem kelt fel.

4 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást, ekkor már csak 5ször szopizott 1 nap, igaz az első reggeli volt, hogy 5kor volt.

Most 6,5 hónapos 6-fél7 fele kezdődik a napunk 7kor van este fürdetés, fél8kor szopizás.

Nagyban tudod befolyásolni a napirendet, amivel nem ártasz a babádnak!És Neked is könnyebb lesz, kiszámíthatóbb.

2011. ápr. 30. 20:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Igen!Az enyém 5 hós,nálunk 5 szopi van,kb 3 óránként.Az első "brutál" mennyiségű-8-10 órát alszik éjjel egyhuzamban-aztán mindig kicsit kevesebb,este eszik a legkevesebbet.Ez 2 hós kora óta így megy.5-nél nem eszik kevesebbszer,annyi kell neki,valószínű az adagok nagyobbak,de mivel sosem mértem,nem tudom,mennyit eszik.Gyönyörűen gyarapszik,ez a fontos.
2011. máj. 2. 07:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok,még vmi.Nálunk bizony volt,hogy a fiam 5 órát aludt egyhuzamban nappal,nem keltettem fel.Akkor is megvolt az 5 szopi,csak akkor az utolsó előtti után fürdés és az utolsó szopi/nem telt el,csak 1,5 óra/minimális mennyiségű szomjoltás volt csak.
2011. máj. 2. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!