Esetleg olyan is van, akinek nem ment el attól a teje, hogy
a babája átaludta az éjszakát és nem szopizott közben?
Figyelt kérdés
Úgy, hogy ki sem kellett egészítenie tápszerrel, hanem végig volt rendesen anyatej?
2011. júl. 21. 19:17
1/9 anonim válasza:
Ettől nem megy el a tej:-)))
2011. júl. 21. 19:19
2/9 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdem, mert már hónapok óta csak az egyik mellemet adom oda éjszaka a babának, és azóta a másik mellben nappal sokkal kevesebb a tej. Belegondoltam, ha végig aludná az éjszakát a baba, akkor nagy valószínűséggel egyikben sem lenne elegendő. Vagy ez alkat kérdése?
2011. júl. 21. 19:19
3/9 anonim válasza:
5 hetes kora óta nem eszik éjjel. És még csak szopizik. 6 hónapos a fiam.
Nem fog elapadni a tejed, egy idő után rááll arra, hogy éjjel nem termel túl. Biztos mindig ugyanabból kap enni éjjel, és így nyilván abban több van. Meg amúgy is az egyikben általában több van, mint a másikban.
2011. júl. 21. 19:24
4/9 A kérdező kommentje:
De jó!:) Már kezdtem megijedni. Egyébként, amelyiket most nem adom és amelyikben kevesebb van, abban volt mindig több, de most fordítva lett, gondolom, így állt be az éjszaka miatt. A lényeg akkor, hogy nem fog elapadni, mert volt, aki ezt mondta...
2011. júl. 21. 19:27
5/9 anonim válasza:
Dehogy megy el a tej ettől! Nekem 11 hetes a kisfiam, csak anyatejes. Az éjszakát 3 hetes kora átalussza. Reggel kb.6-ig alszik, de én tegnap is már 3/4 6-kor felébredtem, mert annyi tejem volt, hogy az már fájt.
2011. júl. 21. 20:54
6/9 A kérdező kommentje:
Nem azzal van gond. Reggelre a mellem, amit nem adok oda nekem is tele van nagyon, csak nappalra van benne kevesebb.
2011. júl. 21. 21:47
7/9 anonim válasza:
20-54-es vagyok. Szerintem neked pár hetes a babád maximum. Mert ha igen, akkor van az, hogy - úgy érzed, kevesebb a tej, nem feszülnek a mellek. Pedig általában csak arról van szó, hogy beáll a keteslet-kínálat, azaz annyi tejet termelsz, amennyi a babának kell. Ez egypár hét alatt megmegy. Nekem kb 2-3 hét volt. Meg is ijedtem én is, de aztán eltelt azóta 2 hónap, és még mindig szopizik.
Mennyi idős a babád?
2011. júl. 22. 08:19
8/9 anonim válasza:
ost olvasom, hogy hónapok óta így megy, akkor nem pár hetes a babád.
Az éjszakai alvás miatt nem megyel, az bizti. Teát, bogyót próbáltál?
2011. júl. 22. 08:21
9/9 A kérdező kommentje:
Probaltam, minden nap iszom teat, proltam a motherlove kapszulat is. 6 honapos. 3 honapos koratol nem adok ejszaka csak egy cicit, mindig ugyanazt, ami mellett fekszik, ebben az elejetol fogva keves volt, de miota ezt adom ejszaka megnott benne, a masikban pedig keves lett. Azert is nohetett meg, mert nappal is agyban altatok es alvas kozben sokat cicizik, ejszaka is, tuti, hogy a sok szopitol nott meg a mennyiseg. A masikban pedig igeny szerint beallt kevesnek, mert sokkal kevesebbet eszik belole. Mindegy, lenyeg, hogy pont eleg neki. Annyi, hogy nem tudok tartalekba lefejni sajnos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!