3 hete szoptatok és az egyik mellbimbóm még mindig nagyon fáj. Elképzelhető, hogy ennyire érzékeny lenne az egyik mellbimbóm?
Szerintem jól teszem mellre a babámat, a nyelve jó helyen van, a bimbóudvar nagy részét is bekapja, az ajkai is kifelé vannak stb... Mégis a csillagokat látom amikor szopizik. Nehezen tudom megállapítani, hogy a mellbimbóm fáj-e vagy a bimbóudvar - de végig fájdalmat érzek. A másik cicinél semmi ilyet nem tapasztalok. Van egy kis sebesedés a bimbón (2-3 mm), amire már próbáltam a Garmastant, most a Bepanthent használom. De az anyatejet is mindig hagyom rászáradni a bimbóra.
Bimbóvédőt is vettem, de akkor is nagyon fájt a szoptatás.
Van valami ötletetek mi lehet a baj? Vagy mit csinálhatok rosszul?
Nekem most volt sebes (lassan 6 hónaposak a gyerekek). Amit csináltam: pár csepp anyatej rászáradni az etetés után, utána Bioptron lámpa 10 percre, majd körömvirág krém a következő etetésig. Nekem ugyebár minden etetésnél jut oda egy gyerek :-), de így is elmúlt 2 nap alatt.
Egyébként az a pici seb, amit látsz, na az fáj ennyire... Nekem tűhegynyi seb volt, de majdnem lekapartam a csillagokat (csak nem értem fel odáig...)
Sziasztok!
Köszönöm szépen a segítséget és a biztató szavakat! A körömvirág krémet ki fogom próbálni. Sajnos Bioptron lámpánk nincsen. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!