Aki homeós bogyó segítségével apasztott?
Figyelt kérdés
Hány nap kell hogy leálljon a tej termelés?Mennyit szedtél belőle?A babád egyáltalán nem szopizott ezalatt?2012. jún. 28. 09:27
1/5 xStefix válasza:
Ha kevesebbet szoptatsz, az nem elég?
2/5 A kérdező kommentje:
nem nagyon jön össze a kevesebb szopi mivel követeli nagyon sokszor.azért gondoltam erre ha apadna a tej talán nem kérné........
2012. jún. 29. 09:31
4/5 A kérdező kommentje:
23 hónapos!Próbáltam hogy nem adok neki de 6 óránál több ideig nem bírtam az ostromot.Meg akkor már majd leszakadtak a cickóim.
2012. júl. 3. 12:28
5/5 xStefix válasza:
Háthát, nem hirtelen kell elválasztani egy kisgyereket, hanem lassan! Látod, egyik napról a másikra ő is kibukik rajta, "ostromol" téged, amit te se tudsz sokáig elkerülni és a melled se tud ilyen gyorsan váltani. Ez így nem megy, ne csodálkozz...
Gondold végig, hogy melyik az a szopi, ami a legkevésbé fontos neki és azt hagyd el először. Aztán, ha ez bevált, jöhet a következő és így tovább. Utoljára maradjanak a "kritikus" szopik, amikhez nagyon ragaszkodik. De adj neki elég időt, hogy megszokja ezt a helyzetet, különben csak cirkuszolni fog veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!