Mi a technikája, illetve hogyan lehet fájdalom mentesen kézzel fejni?
Ne aggódj biztos van a védőnéniknél olyan helyiség ahol meg tudod szoptatni, ők is tudják hogy milyen ez, nem te vagy az első akinél ez a probléma.
Én nem fejtem, mert nekem is nagyon fájt a fejés, de a babám ki is szívta úgyhogy nem volt mit fejnem....:)
Gyakorlatilag max. a wc-ben tudnék szoptatni, vagy esetleg a váróban ha befordulnék az egyik sarok felé. Durván 5lépésszer 4 lépésnyi a váró a dokinál is és a védőnőnél is és ennyi. :(
Igen kedves utolsó, érthető volt ahogy írtad lényegében így kezdtem én el csak nem haladtam vele, és fél óra után már fájt a bimbóm :(
Én is szoktam kézzel is fejni, de csak már a hozzátáplálásnál az étel hígítására. Kézzel sose tudtam egy evésre valót fejni. De létezik szoptatós kendő is. Én azt mindig magammal viszem bárhova megyek, így a városba a sétálóutca közepén simán szoptatok, vagy bárhol máshol. Egyébként védőnőnél csak anyukák vannak nem?! Én előttük nem vagyok szégyellős, amúgy viszont nagyon is az vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!