Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért nem akar szopni a kisfiam?

Miért nem akar szopni a kisfiam?

Figyelt kérdés
3 hónapos a kisfiam. 2 hetes kora óta pótoljuk a szopit tápszerrel. Néhány napja sír ha szoptatni akarom nem mindig kapja be. Kb. 6 evésből 2-szer szépen szopik, a többi alkalommal csak vergődik. Ha lefejem cumisüvegből megissza. Miért van ez? Van amikor, pl. reggel az elsőnél gyönyörűen szopizik. Próbáltam már előbb egy kis tápot hátha nagyon éhes, úgy sem jó neki. Mi lehet a baj?
2012. jún. 25. 10:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Könnyebben jön neki a cumisüvegből, vagy melege van, vagy fáj a pocija.
2012. jún. 25. 10:19
 2/9 A kérdező kommentje:
A cumisüvegből eddig is könnyen jött, azért írtam, hogy ár 3 hónapja így csináljuk, bár erre én is gondoltam. Szerencsére nem hasfájós. A meleg így bezavarhatja?
2012. jún. 25. 10:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen. Az én kisfiam is tápszeres, és van hogy csak a fél adagot eszi meg, aztán 1 óra mulva kéri a másik felét.
2012. jún. 25. 10:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem a mennyiség miatt aggódok, hanem, hogy éhes, de hozzá sem akar kezdeni a szopáshoz. Az üvegre meg egyből rácuppan és ez csak most lett ilyen.
2012. jún. 25. 10:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Mert valószinűleg most jött rá hogy mennyivel könnyebb.
2012. jún. 25. 10:34
 6/9 A kérdező kommentje:
És mit tehetnék ellene?
2012. jún. 25. 10:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem találtam rá megoldást. :( Lefejtem és üvegből adtam neki mert nem akartam hogy éhezzen. Aztán lassan el is apadt. Olvastam hogy akkor kell szopiztatni ha már nagyon éhes, de hiába próbáltam, csak jobban sírt.
2012. jún. 25. 10:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Nálunk a meleg volt a baj, és akkor is ezt csinálja, ha nagyon álmos. Ilyenkor lefejt tej pohárból, elaltatás és ébredés után szopi.

Remélem túljuttok ezen az időszakon mihamarabb!

4,5 hós anyukája

2012. jún. 25. 14:46
 9/9 anyaegy válasza:
nálunk is sokszor ivott üvegből de nem cumisbol mert vagy anyacicije vagy kispohár.Minden héten alakulnak ők is és az izomzat a szájukban változik.Egy bolond példa rá amit az orvos mondott akkor.Te sem szeretsz mindig üvegből vagy pohárbol inni.Az enyém meg mindig szakadott a röhögéstől cicizés közben amikor ránéztem na akkor volt tejbe uszás.Amugy lehet csak kicsit szomjas ilyen melegben előfordul te is szoktál inniés ő nekik is kell a folyadék mert s tejből nem sokat tud kivonni mint a vizből.
2012. jún. 27. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!