Olvastam több helyen, hogy szoptatás alatt nem javasolják a tornát, főleg nem hasra. Pedig maradt pocim szülés után és szeretnék felülésezni, hogy lemenjen. Fenék és comb gyakorlatok sem ártanának. Ti mit tornáztatok ami hasznos volt?
Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 08:23
1/4 Izi17 válasza:
Szia, én saját példát tudok: a szülés után 2 héttel kezdtem tornázni napi 20-30 percet, heti 3x, egykezes súlyzót is használtam (3 kg-os). Most 5 héttel a szülés után heti legalább 3x tornázom, 50 percet alkalmanként, hasra a callanetics hasizom gyakorlatait csinálom meg hullahoppozok, fenékre és combra guggolást csinálok 20 kg-os súlyzóruddal + kitörések. És annyi tejem van, hogy csak úgy ömlik és a "Kicsi" sem reklamál, hogy ne ízlene neki.
2/4 anonim válasza:
a dokim a hat hetes kontrolon kimondottan kiemelte, hogy KELL a hasizom, mert a terhesség alatt teljesen megnyúlik a hosszanti hasizom.
nyugodtan hasizmozz! (ajánlom rubint réka napi 20 perc önmagadért-ból a hasat!)
3/4 anonim válasza:
Izi, le a kalappal előtted. Bár gondolom Te a Baba előtt sem voltál eltunyulva.
Én még a doki engedélyére várok, addig nem merek tornázni, pedig jól esne egy kis mozgás.
Azt hallottam az izomláz megváltoztathatja a tej ízét. Fogalmam sincs azt hogy lehetne elkerülni, ennyi kihagyás után.
4/4 Izi17 válasza:
Kevés edzéssel, óvatosan kezd, hogy ne legyen nagyon izomlázad és fokozatosan szoktasd hozzá a szervezetd a mozgáshoz. És közben meglátod mit szól a baba az "új" tejhez. Én edzés közben ezt mondogatom: szép a testem, sok a tejem :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!