Egyik napról a másikra fogy el a tejcsi vagy fokozatosan kevesebb lesz?
Küzdj azért hogy legyen tejed!
Próbáltál tejserkentőt szedni? Én is azt szedtem és van elég. Az én babám se fogadja el a tápszert és a tejcsit se üvegből. Csak cici! De ez a jó. Harcolj! Én sokat fejtem mikor látványosan kevesebb lett a tejcsim. Minden etetés után. Gondold végig mit ettél, amit eddig nem, az is lehet baj. Van ami apasztja a tejet.
Én anyatej leadó voltam, eleinte annyi tejem, volt, hogy 2-3 decit is le tudtam adni plusszba, és pár nap alatt hirtelen elapadt, utólag jöttem rá, hogy az idegeskedés miatt, a férjemet kiküldték külföldre.
Az én babám is küzdött a tápszer ellen, de próbálgattuk, ha más megoldás nincs, hordjál neki anyatejet, ha van lehetőséged!
Ne idegeskedj, ezzel is ártol!
Fejjél sokszor, hátha visszajön a tejcsi!
Szia! Utrica urens 5 ch homeopátiás tejserkentő!Nagyon jó. 2 alkalommal naponta 5 golyócskát a nyelved alatt elszopogatsz. Én egy héti napi 3-4 alkalommal szedtem, aztán fokozatosan kevesebbszer. Kb 3-4 hétig tettem ezt aztán szünet. Folyamatosan nem szabad szedni. Max 2 hónapig lehet minden nap.
Remélem segít neked is.
J és előtte utána 20 perccel ne egyél semmit! Inni max vizet ihatsz, de jobb ha nem.
Jó babázást.
Egyrészt nem feltétlen kell méregetni, mert ettől ideges leszel, és még jobban fogy majd.
Másrészt a meleg miatt lehet, hogy többet kéne innod, egyél rendesen, és ha emgoldható, szoptatások előtt feküdj le fél órára, de legalább délután egy alkalommal oldd meg valahogy!
1-2 napig hanyagold a házimunkát, rendelj kaját, és szoptass akár óránként, éjjel is, vissza fog jönni a tejcsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!