Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Egyik napról a másikra fogy...

Egyik napról a másikra fogy el a tejcsi vagy fokozatosan kevesebb lesz?

Figyelt kérdés
3 hónapja szoptatok és a megszokott adagtól 20-30al kevesebb lett a tejem tegnap. A kttős front is oka lehet?
2008. ápr. 29. 09:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem fokozatosan apadt el. Először 40-50ml-rel lett kevesebb, aztán 10-vel fogyott. Az én babám is 3 hónapos és a héten már nem tudott anyatejet kapni. Elapadt.
2008. ápr. 29. 09:38
 2/8 A kérdező kommentje:
A gond nálunk hogy nem fogadja el a tápszert, próbáltuk, de csak bőgött és inkább nem evett. Mit lehet csinálni hogy elfogadja, cici előtt v után kell neki adni?
2008. ápr. 29. 10:03
 3/8 anonim ***** válasza:
49%

Küzdj azért hogy legyen tejed!

Próbáltál tejserkentőt szedni? Én is azt szedtem és van elég. Az én babám se fogadja el a tápszert és a tejcsit se üvegből. Csak cici! De ez a jó. Harcolj! Én sokat fejtem mikor látványosan kevesebb lett a tejcsim. Minden etetés után. Gondold végig mit ettél, amit eddig nem, az is lehet baj. Van ami apasztja a tejet.

2008. ápr. 29. 11:38
 4/8 anonim ***** válasza:

Én anyatej leadó voltam, eleinte annyi tejem, volt, hogy 2-3 decit is le tudtam adni plusszba, és pár nap alatt hirtelen elapadt, utólag jöttem rá, hogy az idegeskedés miatt, a férjemet kiküldték külföldre.

Az én babám is küzdött a tápszer ellen, de próbálgattuk, ha más megoldás nincs, hordjál neki anyatejet, ha van lehetőséged!

Ne idegeskedj, ezzel is ártol!

Fejjél sokszor, hátha visszajön a tejcsi!

2008. ápr. 29. 11:58
 5/8 A kérdező kommentje:
Teát iszok, de most az is kevésnek tűnik. Mit tudok szedni?
2008. ápr. 29. 12:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia! Utrica urens 5 ch homeopátiás tejserkentő!Nagyon jó. 2 alkalommal naponta 5 golyócskát a nyelved alatt elszopogatsz. Én egy héti napi 3-4 alkalommal szedtem, aztán fokozatosan kevesebbszer. Kb 3-4 hétig tettem ezt aztán szünet. Folyamatosan nem szabad szedni. Max 2 hónapig lehet minden nap.

Remélem segít neked is.

J és előtte utána 20 perccel ne egyél semmit! Inni max vizet ihatsz, de jobb ha nem.

Jó babázást.

2008. ápr. 29. 12:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Egyrészt nem feltétlen kell méregetni, mert ettől ideges leszel, és még jobban fogy majd.

Másrészt a meleg miatt lehet, hogy többet kéne innod, egyél rendesen, és ha emgoldható, szoptatások előtt feküdj le fél órára, de legalább délután egy alkalommal oldd meg valahogy!

1-2 napig hanyagold a házimunkát, rendelj kaját, és szoptass akár óránként, éjjel is, vissza fog jönni a tejcsi!

2008. ápr. 29. 12:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem írtam, de a szopis teánál is néha szünetet kell tartani!
2008. ápr. 29. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!