Anyukák, akinek amúgy sem volt túl sok teje, és a hozzátáplálás során hamar el is apadt, hogy oldotta meg a szükséges napi tejbevitelt? Tápszerrel? A baba elfogadta, vagy fokozatosan, minél kevesebb lett a tej, pótoltátok tápszerrel?
Figyelt kérdés
2009. jún. 3. 20:12
1/6 anonim válasza:
Szia!
Semmi gond nincs a tápszeres pótlással, mindkét gyerekem simán elfogadta. Miért aggódsz ennyire, mert tápszerezni kell?
2/6 anonim válasza:
Nekem sehogy nem fogadta el a tápszert, én az egy evés helyett nekiálltam fejni, azt kapta meg pótlásnak, de ezt nem javaslom, már én is inkább a tápszert erőltetném. Emellett pedig viszonylag több sajtot, babajoghurtot adtam neki.
3/6 A kérdező kommentje:
Jaj! Nem!! Dehogyis! Most is kap, esténként, de élénk érdeklődése miatt elkezdtük a gyümiket 4hósan, nagyon szereti, de pl. a tápot érdekes módon máskor nem tudnám belediktálni. Sokáig küzködtünk vele, de ennyit kell pótolni. De csak tápszert biztos nem tudok belediktálni. A tejpép sem ízlik neki.
2009. jún. 3. 20:33
4/6 A kérdező kommentje:
Hát ezt csodálatosan leírtam. Bocsánat! Szóval úgy veszem észre, h kanalazni szeret, de tartok attól, a tápszer olyan mennyiségben nem fog menni.
2009. jún. 3. 20:47
5/6 anonim válasza:
hallotam már ilyet! Nálunk pont fordítva van.
6/6 anonim válasza:
Sziasztok! Nálunk a dokinéni ajánlotta, hogy receptre tud felírni anyatejet, amit 8hónapos koráig kap a pici. A tápszerrel kapcsolatban a tapasztalatom: a H.A.-s tápszer olyan keserű, hogy nem is csodálkoztam, hogy a gyerek láthatóan undorodott tőle. Viszont a simának minimális eltéréssel olyan íze van, mint az anyatejnek -megkóstoltam- viszont az állaga hasonlíthat egy extrahíg tejbegrízhez. Ha fogy az anyatej, úgysem marad más választásod. Még ma is az ebédnél és a vacsinál is "menüt" adok a babámnak: 60ml anyatej, majd 150ml táp.
A babám most 5 hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!