Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Aki szedte a homeos tej...

Aki szedte a homeos tej "elapasztó szert" annak fokozatosan lett kevesebb a teje?

Figyelt kérdés
Már 1 éves elmúlt a kislányom és még mindig sok a tejem. Még napjában 4x-5x szopizik ( reggel. de., du., esete és éjszaka). Szeretném lecsökkeneteni, de valahogy nem akar kevesebb lenni a tejem. Napközben 2x elalvás előtt szopizott, de már ma sem alszik csak 1x, így elég lenne ha csak akkor szopizna, na meg jó lenne ha már az éjszakai is kimaradna. Tudom más örülne ha lenne teje, de már több mint 1 éve minden nap fejnem kell és nem tudok sehova elmenni anélkül, hogy előtte ne fejnék le belőle. Kicsit zavarosan írtam le de gondolom értitek mit szeretnék.
2010. febr. 15. 11:39
 1/1 anonim ***** válasza:

Én szeptem, gyógyszerszedés miatt kellett elapasztanom.

32 hónapig szoptattam, nem volt egyszerű az elapasztás...

2 napnta feltelt, lefejtem, 2-3 hétbe telt, mire teljesen elapadt.

Ha szeretnéd elküldöm neked a megmaradt homeós bogyóimat.

Írj privit, ha bármilyen kérdésed van. Szívesen segítek.

2010. febr. 15. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!