Ha az egyik oldalon nagyon fáj az egyik mellem, de nincs lázam, az még jelenthet bajt?
Figyelt kérdés
Egész nep szoptattam, nem hiszem, hogy maradt benne pangás...2012. jún. 16. 22:53
1/5 anonim 

válasza:

Lehet,hogy csak 1 csatornában maradt tej.Azt annyira nem érzed a kezeddel,csak azt hogy fáj.Meleg vizes zuhany és masszírozás.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát ebből a "de nincs lázam"ból végül pillanatok alatt 40 fok lett :(((, hogy még a gyereket se tudtam ellátni és orvost kellett hívni, azt hittem nem élem túl... huhh, borzalmas éjszakánk volt. Dehát nem értem, hisyen tegnap egész nap szopott... Hogy maradt benne mégis tej???
2012. jún. 17. 13:04
3/5 anonim 

válasza:

Sajnálom.Én nagyon sokat szenvedtem a cicimmel.Az elsőnél én is voltam kórházban,antibiotikum és társai.A másodiknál csak úgy jártam mint te,hogy éreztem hogy fáj a cicim,de nem éreztem mi lehet a baj.Szerencsére csak kicsit ment föl a lázam és nem lett belőle nagyobb baj.Pihenj sokat és masszírozd,masszíroztasd a férjeddel.Az első voltam.
4/5 anonim 

válasza:

hű, az vacak. nekem is volt ilyen, én elájultam épp 1 perccel később, ahogy átadtam a babát a férjemnek.
valószínűleg a tegnapi sok szopi generált több tejet, ami aztán begyulladt (akár, mert úgy feküdtél, és elnyomtál egy tejcsatornát, akár a melltertó elnyomta, vagy bármi más miatt)
pihenj most sokat, igyál sok vizet és ürítsd ki gyakran a melled (ha enm szopja ki teléjesen, akkor néha fejd le a maradékot.)
jobbulást!
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, fejem is, és tényleg valószínű, hogy a sok szopitól durrant be, és valóban, magam is beláttam, hogy jobb, ha leveszem azt a melltartót. Szerintem is az nyomott el valami csatornácskát... Szegény gyerek.... :) Csak úgy pislogott rám ijedten, amikor a lázgörcstől kocogott a fogam és reszketve tartottam a karomban, hogy "tetetetetessssék babababababa itttötötötöttö van a ciccccicicici" :). Anyyira nem vicces, de szegénykémnek olyan vicces volt az ábrázata, és amikor érezte, hogy fáj ahogy szopik, abba is hagyta. Na meg a cicim is majd kiverte a nem létező fogait a remegéstől. Hát most antibotikum a program meg panadol és még mindig, de csak hőemelkedésem van szerencsére.
2012. jún. 17. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!