Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon fáj a mellem mindkét...

Nagyon fáj a mellem mindkét oldalon, a mellbimbóm érzékeny ha hozzáérek. Szerintetek lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Ovu után 14. napon vagyok. Az ovu napján együtt voltam a férjemmel. A reggeli hőm 37, és pár napja gombócot érzek a torkomban, rossz a gyomrom reggelente, főleg a kávé után. Néha érzem olyan mintha mindjárt megjönne, de semmi. Se barna, se semmi, fáradt vagyok, fáj a fejem, derekam, néha szédülök. Mikor csináljak tesztet, és milyet? Most csak corax be sure van itthon, de azt olvastam nem túl megbízható.Szorítsatok! Olyan régen szeretnék már anya lenni. Üdv, és szurkolok mindenkinek, aki arra vár hogy pocis legyen!!
2010. jan. 31. 18:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Szorítok! Minden amit leírtál, az babára utal. Várom a teszt eredményét!
2010. jan. 31. 18:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá,ez jó tünet.Én nagyon-nagyon szorítok egy csodás babóért!!
2010. jan. 31. 18:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is szorítok,babásak a tünetek és,hogy nem jön meg az csak jó jel.

Vegyél Gravi Hcg-t az nagyon megbízható teszt.

2010. jan. 31. 19:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem a mellfeszülés-fájdalom volt a legegyértelműbb jelem még teszt előtt. Nem bírtam hasra feküdni, annyira fájt. Jó jelek!!!

Szurok-szurok!!! :-))))

Reméljük egy hamarosan ismét kismama válaszolód...

2010. jan. 31. 20:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Ma csináltam coraxos tesztet, igaz, nem az első, hanem a 3.pisilésből, de negatív lett. Vagyis a "T"-nél fehér csík jelent meg. Korai volt még?
2010. febr. 1. 21:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát szerintem itt nincs baba:(

Ne csüggedj majd a mostani ciklusodban.

Már ki kellene mutatnia a tesztnek.

Vagy próbáld még meg 2 nap múlva reggeli pisivel.

Amit most csináltál,fehér csíkos lett?

Az szellemcsík szerintem.

2010. febr. 2. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!