Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől ilyen érzékeny a mellbim...

Mitől ilyen érzékeny a mellbimbóm pé után pár nappal? Olyan mintha kést döfnének bele, ha csak egy kicsit is hozzáérek.

Figyelt kérdés
Görbém: [link]
2009. máj. 20. 13:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehetsz babás, de az érzékenységet még nem ő okozza.:)

Az ösztrogén és a progiszint hirtelen emelkedése szokott ilyet produkálni.

Türelem, és megy a drukk! :)

2009. máj. 20. 13:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is érzékrny szokott lenni peteérés után a mellbimbóm.Ha terhes maradtam,ha nem.Arra gondoltam h valószínű az Lh hormontól.
2009. máj. 20. 13:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nekem is pé után szokott csikizni,de ilyet még soha nem éreztem. Remélem azért van,mert baba van a dologban:-) A görbém szerintetek jól alakul?
2009. máj. 20. 13:22
 4/4 anonim ***** válasza:

szia az én görbém is hasnlo, ide rakom, ma mi sem tudunk együtt lenni, mint ti a második poz napon, de ha holnap neg lesz és leszünk azt mondják az is jo.. sztem jol alakul a görbéd, és amugy 2 vagy 3 honapja nekem is érzékeny a mellbimbom, báér nem tudom hogy ilyen kicsi terhességben ha van már jelezhet e mell...

[link]

2009. máj. 20. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!