Febr. 13-án volt a mensim. Kb. 1 hete fáj, érzékeny a mellem, tegnap óta szúrkál a petefészkem a jobb oldalon. Lehet baba?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnénk.2008. febr. 29. 16:35
1/4 anonim válasza:
Szerintem erre mé korai volna bármit is mondani, ez még nem biztos, még ilyenkor tudod, csak 50-50%. De drukkolok%! ;)
2/4 anonim válasza:
Szerintem meg mára már kiderült, hogy terhes vagy-e vagy sem. Gratulálok nektek!
3/4 anonim válasza:
Szia! Nekem február 12-én volt mensim, érzékenyebb a mellem, és nagyon nem bírom a régen szeretett szagokat.
Remélem egy cipőben járunk, JÓ cipőben;)
Sajna még korai a dolog, nem lehet tudni még, legalább 1 hét türelem, és akkor a teszt TALÁN már kimutathatja.
Drukkolok!
4/4 anonim válasza:
Két héttel a mensi után ez még inkább csak a peteérés lehet,annál is lehetnek ilyen tünetek.Még kb. 2 hét,mire kiderül,van-e baba.Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!