Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Febr. 13-án volt a mensim....

Febr. 13-án volt a mensim. Kb. 1 hete fáj, érzékeny a mellem, tegnap óta szúrkál a petefészkem a jobb oldalon. Lehet baba?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnénk.
2008. febr. 29. 16:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem erre mé korai volna bármit is mondani, ez még nem biztos, még ilyenkor tudod, csak 50-50%. De drukkolok%! ;)
2008. febr. 29. 16:42
 2/4 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem meg mára már kiderült, hogy terhes vagy-e vagy sem. Gratulálok nektek!
2008. febr. 29. 20:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem február 12-én volt mensim, érzékenyebb a mellem, és nagyon nem bírom a régen szeretett szagokat.

Remélem egy cipőben járunk, JÓ cipőben;)

Sajna még korai a dolog, nem lehet tudni még, legalább 1 hét türelem, és akkor a teszt TALÁN már kimutathatja.

Drukkolok!

2008. febr. 29. 21:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Két héttel a mensi után ez még inkább csak a peteérés lehet,annál is lehetnek ilyen tünetek.Még kb. 2 hét,mire kiderül,van-e baba.Drukkolok!
2008. márc. 1. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!