Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A 6 eves kisfiam IS szeretne...

A 6 eves kisfiam IS szeretne szopizni a cicimböl, ugy mint a tesoja. Nagy hibat követek el, ha megengedem neki?

Figyelt kérdés
Ugy hiszem, hogy ez most nem több, mint gyermeki kivancsisag, es az uj dolog megtapasztalasa lenne a reszeröl, de mi van, ha megtetszik neki a dolog, es ugye a kora miatt ez mar egy picit veszelyes is lehetne. Marmint a szexualis fejlödeseben.... Adnatok tanacsot?
2009. júl. 3. 09:39
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
Hát szerintem ne engedd neki:S 6 éves nagyfiú már, nem neki való szerintem. a másik meg h. a kicsinek lehet nem jutna elég tej a fiad mellet. Szerintem. Ez az én véleményem. De pszichológusok szerint semmi baj nincs akkor ha a nagyobb gyerek még mindig cicizik. És semmi hátránnyal nem jár.
2009. júl. 3. 09:42
 2/6 anonim ***** válasza:
74%

6 éves gyereknek már egyáltalán nem való a cici.

Ja és ha már itt tartunk, holnap majd a pelenkát akarja kipróbálni?

Magyarázd el neki, hogy Ő már nagyfiú ehez...

2009. júl. 3. 09:43
 3/6 anonim ***** válasza:
84%

nalunk mondjjuk csak 3 eves a kisfiu, amikor elkezdett miatta hisztizni, mondtam, hogy tessek, probald meg (ö is anyatejes volt), de azt sem tudta mar, hogy hogy kell, nem is izlett neki, aztan elkezdett vele jatszani, na ezt mar nem. Azota neha meg felhozza, de következetesen elutasitom, megbeszeljük, hogy ö pl reggelizett, Zoenak meg ez a reggelije.

A 6 evest en mar kicsit sokank erzem, az sem mindegy, hogy fiu-e, vagy lany. Lehet, hogy meg a 6 evesnel is hasonloan jarnek el, csak vele elöre megbeszelnem, hogy oke, kiprobalhatod, de alapvetöen ez nem jatek, ö mar ehet mindent, ugyhogy ez tenyleg csak kiprobalas legyen.... ha fiu, akkor en lehet, hogy mar csak a beszelgetes reszet hagynam meg, es nem engednem, hogy kiprobalja...

2009. júl. 3. 09:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
bocs, most neztem csak, hogy kisfiu.... utolso
2009. júl. 3. 09:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Azt mar mi is letisztaztuk, hogy csak kiprobalja, ugyanis ö tapszeres baba volt, mert nala nem volt tejem. Ezt is elmeseltem meg korabban neki, es ekkor kerdezte meg, hogy kiprobalhatja-e? Elöször en rögtön mondtam, hogy majd fejek neki egy poharba, es ugy termeszetesen megkostolhatja. Azt is megbeszeltük, hogy az ö nyala es a teso nyala meg nem egyforma, es veletlenül elkaphat valamilyen bacikat a hugi... Teljesen megertette, de latom, hogy csalodott, hogy ö maris hatterbe kerül, neki nincsenek meg azok a lehetösegei mint a tesonak. Ezert most kertem töle egy kis gondolkodasi idöt, arra a kerdesere, hogy egy picit cicizhet-e...
2009. júl. 3. 10:13
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
6 éves kisfiúnak már nem kell cicit adni, próbáld meg megbeszélni vele, nagyon helyesen tetted, hogy felkínáltad neki pohárból és elmagyaráztad miért nem adod oda.Szerintem ajánlj fel neki valami mást, amit nem csinálsz a picikével. Érezze, hogy neki viszont azt a ás dolgot lehet csinálnia, amit viszont a csöppnek nem lehet, mert még nagyon kicsi.
2009. júl. 3. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!