Váltott mellről eteted a babádat? Miért így?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat!2012. jún. 7. 07:38
1/10 anonim válasza:
Váltott, vagyis minden alkalommal másik mellel kezdeni?
Vagy úgy váltott, hogy mindig egy mellből és logikusan itt is váltakoznak az oldalak?
Én mindkét mellből szoptattam, sőt 3.ra visszatettem a kezdőre is és a következőnél az ellentételes oldali volt a kezdő mell. oka: mert így is kevés volt, igyekeztem a maximumot kihozni
2/10 anonim válasza:
Nekem csak az egyik mellemből eszik a kislányom, valamiért 3 hónapos kora óta nem hajlandó elfogadni a másikat, sajnos. De így is elég neki. Csak nekem rossz, hogy nem egyformák... 8 hónapos lesz
3/10 A kérdező kommentje:
aham, egy etetésen belül gondoltam :)
2012. jún. 7. 08:32
4/10 A kérdező kommentje:
nya... egy etetésen belül, két cicit váltva :)
2012. jún. 7. 08:39
5/10 anonim válasza:
Csak olyan 3-4 hónapos koruktól, mert akkor már egy nem volt elég. Elég sokat ettek egyszerre, átaludták az éjszakát+ nappal 4-5 etetés
6/10 anonim válasza:
elsőt ürítse ki teljesen. másikat fejd ki teljesen. így lesz sok tejed. ha evés közben váltasz,vagy a két etetés váltott úgy h az egyik sokáig van tele,bezavarhat. kb 3 hónaposan beáll a dolog
7/10 anonim válasza:
én kezdetektől 2 ciciből etetem, mert hajlamos a mellem gyulladásra, és így biztosabb hogy nem gyullad be.
8/10 anonim válasza:
Én is kettőből szoptatok, mert nincs annyi tejem, hogy elég legyen neki az egyikből.
9/10 Kiki01 válasza:
Mikor hogy sikerül, van amikor egy mell elég neki, de van hogy visszateszem a másikra is ha még éhes maradt. Ilyenkor viszont mindig abból szopizik legközelebb amelyikkel befejeztem, hogy a zsírdús hátsó tejet is kiszívja, amit előzóleg benne hagyott.
10/10 anonim válasza:
Én egy mellből szoptatok, csak az esti lefekvés előtt adok kettőből, hogy jól tele egye magát, és kibirja reggelig :) Meg ilyenkor általában már belealszik, a másikból könnyebben jön, nem kell érte annyira dolgoznia. Amúgy nekem a kórházban azt mondták, mindkettőből adjak, de utána meg azt olvastam, hogy a kezdeti, hígabb tejtől fájhat a hasa, és a zsírosabb tej, ami a végén jön, az táplálóbb is. Olyan, mintha lenne egy hígabb leves, utána egy zsírosabb a főételnek, és a vége elég sűrű, édes, az a desszert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!