Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Volt olyan, hogy első babádat...

Volt olyan, hogy első babádat tudtad szoptatni, és a másodiknál nem volt tejed?

Figyelt kérdés

És a szülés is egyforma volt, pl.:spontán.

Tudom, hogy az előtej nem feltétele a tejnek, de első babámmal már 26 hetes terhesen volt, most már a 32.hétben vagyok, és nincs egy csepp sem.Vagy második babánál már nem törvényszerű az előtej?

2012. febr. 7. 13:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Mondjuk nekem az első szülés spontán volt, a második meg császár.De az első babámat 15 hónapos koráig szoptattam, a másodikat meg csak két hónapig addig is csak pótlással együtt.
2012. febr. 7. 13:34
 2/3 anonim ***** válasza:

nekem nem volt egyáltalán előtejem, nem is kell, hogy legyen. Ne aggódj ezen! menni fog a szopi.

én csak azt tudom írni, hogy nekem és az összes ismerősömnek, akiknél az első baba is szopis, volt, ott a második is az lett. És olyat is tudok, akinél az elsőnél nem sikerült a szopi, a másodiknál pedig ment minden és nagyon sokáig szopott is a baba.

(sőt, én terhesség közepén hagytam abba az első babám szoptatását és teljesen elment a tejem terhesség alatt, 1 csepp sem jött a mellemből tényleg semmi. és a bébi megszületésénél rögtön végigszopta a babám az első 2 órát, másnapra rendesen bedurrant a mellem.)

2012. febr. 10. 18:58
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első babámnál nem volt (nem vettem észre) előtej, mégis 1.5 éves koráig szopizott. A második babámnál kb. a 24 héttől volt előtej, ő viszont nem akart szopizni (csak csüngött a cicin, de nem szívott), így kb. 5 hónapos koráig tudtam neki fejni, aztán elapadt. Pedig az elején nagyon sok tejem volt, több litert le tudtam fejni naponta.
2012. febr. 10. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!