Volt olyan, hogy első babádat tudtad szoptatni, és a másodiknál nem volt tejed?
És a szülés is egyforma volt, pl.:spontán.
Tudom, hogy az előtej nem feltétele a tejnek, de első babámmal már 26 hetes terhesen volt, most már a 32.hétben vagyok, és nincs egy csepp sem.Vagy második babánál már nem törvényszerű az előtej?
nekem nem volt egyáltalán előtejem, nem is kell, hogy legyen. Ne aggódj ezen! menni fog a szopi.
én csak azt tudom írni, hogy nekem és az összes ismerősömnek, akiknél az első baba is szopis, volt, ott a második is az lett. És olyat is tudok, akinél az elsőnél nem sikerült a szopi, a másodiknál pedig ment minden és nagyon sokáig szopott is a baba.
(sőt, én terhesség közepén hagytam abba az első babám szoptatását és teljesen elment a tejem terhesség alatt, 1 csepp sem jött a mellemből tényleg semmi. és a bébi megszületésénél rögtön végigszopta a babám az első 2 órát, másnapra rendesen bedurrant a mellem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!