Akinek elsö babával hamar/2. napra/ beindult a tejtermelés, a másodiknál szintén?
Betti válasza:
Első fiam nagyon jól szopizott első perctől kezdve,második nap este már beindult a tejem.
Második fiam már nem annyira volt ügyes,inkább aludt,vele a harmadik napon indult be rendesen.
Nekem mindkétszer hamar beindult a tejem, és mindkét gyerekem nagyon ügyesen szopizott. Csak nagyon sok tejem volt, sokáig kellett picit lefejnem szopik után, hogy ne feszüljön.
Második gyerekem annyit szopizott a kórházban, hogy nem vesztett egy grammot sem a súlyából, hanem dagibban jött haza, mint amennyivel született :) 60-70-eket szopizott a kórházban :)
Nekem mindkét gyerkőcnél könnyen beindult és nagyon sok tejem volt/van. Az elsőnél még én is rutintalan voltam, többet "bénáztunk", és mivel akkor túl sokat fejtem sokára állt be a kereslet kínálat. Most már okosabb voltam 8 hetes a babám minden oké a szopizással, csak most nem fagyasztok annyi anyatejet mert tudom hogy nem fogom tudni elhasználni.
Én úgy álltam hozzá, hogy ha előzőleg nem volt gond akkor most miért lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!