2,5 hós babám hol átalussza az éjszakát, hol nem. Ötletek?

Próbáld meg az álometetést szerintem.
Nálunk is úgy volt, hogy 7körül fürdetés, aztán mikor mi feküdtünk le aludni, olyan 10 körül, akkor még megetettem álmában (óvatosan felvettem, rögtön szoptattam).
Nálunk mindkét gyerek így 6 hetes korától átaludta az éjszakát reggelig, csak fogzásnál ébredtek. De tudom, hogy nem minden gyerek ilyen, viszont nekem nagyon kellett a pihenés, nincs segítségem, és a Férjem sokat dolgozik.
Próbáld ki, hátha bejön :).
Kedves Utolsó!
Azután még büfizteted is? A késő esti szopi után. Félek, hogy nem tudom majd visszaaltatni, ha felébresztem. Amúgy köszönöm a tippet.

én is azt hittem, hogy felébresztem, de ha picit meg is ébredt (a kicsi általában Moro-reflexszerűen reagál), akkor magamhoz ölelem, vagy ha tényleg ki is nyitja a szemét, akkor a szopizásba újból "belekábul" :).
Bár ha jobban belegondolok, lehet, hogy nem minden baba alszik ilyen mélyen, nem tudom...
Talán egy próbát tényleg megér, persze, amikor esetleg bírod, ha jobban felébred. Rossz tanácsot nem akarok adni, nálunk ez bevált, úgy tűnik. Ja, és ezzel a tejem is szaporítom, mert pl. amikor újra megjött, akkor csökkent a tejem nagyon (bár szopizott a kicsi, nem utasította el), és utána ilyenkor este még bőven megpróbáltam megszoptatni, így szépen visszaállt az eredeti mennyiség. (No és persze nem szeretek fejni, így két legyet egy csapásra :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!