Akiknek a babájuk átalussza az éjszakát, azok szoktak fejni éjjel? Fontos?
Csak akkor szükséges, ha érzed, hogy kezdesz feltelni, keményedni, de akkor is épp csak annyit, hogy megkönnyebbülj, teljesen ne fejd ki.
Várhatóan pár napon belül át fog állni a szervezeted, hogy éjjel már kevesebb tejet termelsz; úgy, ahogy a babád is igényli.
Szia!
Nekem 3 hónapigkellett fejnem éjjel!Hanem fejtem ki tejtócsában ébredtem....
Így én 2-3 között keltem fejni!Mindkettőt ki kellett fejnem kb 340-450 mili jöt le!
A lányom 10 hetes korától aludt 6 hóskoráig úgy hogy este 9-től reggel 9-ig!Nappal 5* szopizott!
Még most is szopik 2 éves 4 hós
34 hkm
Amikor a lányom elkezdte átaludni az éjszakát, reggelre különb mellekkel ébredtem, mint Pamela Anderson. 2 hétig fel kellett kelnem éjjel fejni, különben nagyon durva volt a helyzet. De aztán egyre kevesebb lett.
Érdekes módon a második gyereknél nem volt ilyen gond.
Összességében nem fog csökkenni, hanem a tejtermelés ritmusa változik meg, úgy, ahogyan a babád ezután szopizik. Ha éjjel nem szopik, akkor éjjel minimális mennyiségű tejed fog csak termelődni, nappal viszont pont annyi, amennyi kell.
Ezzel függ össze az is, hogy a tej nagyobbik része szoptatás alatt termelődik.
Nálam elkezdett csökkenni, amikor leálltam az esti fejéssel. A kicsim jelzett is reggel, sírással, dühös volt. Vissza kellett térnem az esti 1 fejéshez (lefekvés előtt), és visszaállt minden a régibe.
Lehet neked nem fog, csak mint ahogy előttem írták, a ritmusa változik meg, de azért figyeld a babád jelzéseit.
Szerintem nem halsz bele egy kis esti fejéssel sem. Én teljesen lefejtem este, így volt jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!