Kenjem be mustárral a cicim?
Figyelt kérdés
Sokaktól hallottam már hogy úgy szokott le a gyerekük a szopizásról hogy bekenték mustárral,fokhagymakrémmel a cicit.Én eddig nagyon primitív dolognak gondoltam de egyre jobban hajlok rá,mert a 22 hós fiam kikészít már hogy állandóan szopni akar.Te bekennéd vmivel hogy megundorodjon tőle?2012. jún. 5. 13:42
11/14 anonim válasza:
utolsó vagyok. ird meg hogy kipróbáltad e, vagy bármi mást h milyen eredménnyel! kiváncsi vagyok!
13/14 A kérdező kommentje:
ok.megírom.Még rá kell szánom magam!
2012. jún. 8. 21:46
14/14 anonim válasza:
szia! én teljesen átérzem a helyzeted! két éves a fiam, és tejcsi csak reggel van, de képes egész nap szivni, és hát ha nem is fáj de kellemetlen, és nagyon ideges leszek magától a szoptatástól! 2 napja kentem rá egy pici mustárt, mert nekünk a cica elvitte meg fúj és hasonlók semmit sem értek, csak arra volt jó, hogy olyan orditást rendezzen, hogy a fáradtság mellett még idegileg is kilegyek. mondhatja rám akárki, hogy milyen rossz anya, de akkor csak egy hónapig csinálja ezt utánunk, éjjel 3 óránként kelt szopizni, és napközben is 3 óránként rám kattant, mert nálunkis csak velem van folyton! a mustár bevált, kétszer próbálta, utána finnyáskodott egyett és mondta pápá cici, ne nem kell! üdv, Anett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!