Ajánljatok valamit, mert az egyik mellbimbóm annyira ki van repedve, hogy néha már gennyezik. A bimbóvédőt sajna már nm fogadja el, ( öt hónapos a fiam) de szörnyen fáj minden etetés. Mivel kenjem?
Szia!
Csak a szokásos válaszokat tudom, anyatejjel kend be, hagyd rászáradni, az Aventnak van bimbóvédő kréme, azt nem is kell lemosni, nekem a Sudocrem segített, de nem volt ennyire elfertőződve, csak simán berepedt. A Sudot le kell mosni, sztem az neked nem jó.
Gondolom már foga is van a kicsinek, borzasztó lehet. Én a helyedben elválasztanám, lassan 6 hós, már el lehet.
Remélem, h más is ír, hátha van valakinek jó ötlete.
Nagyon sajnállak, én azt mondtam, h ez fájdalmasabb a szülésnél, és nekem sem szokta meg a mellem, kínszenvedés volt minden etetés. Ekkora volt, mikor a védő tanácsára elválasztottam.
Szia! Nekem a Purelan 100 vált be, minden szoptatás után bekentem,( ezt sem kell lemosni) és kb. egy hét alatt teljesen rendbejött.
Minden jót Nektek!
Még az Avent kenőcs nem rossz, s a bioptron lámpa.
Én nagyon sokat kínlódtam vele, nagyon sajnállak.
Én is végigpróbáltam mindent, amit az előbb itt leírtak.
Hogy mi segített nem tudom, kb. 5,5 hónapos volt mire elmúlt a nagyon csúnya véresre rágott seb.
Kitartás!
Szia!
Nekem a dm-ben kapható babylove bimbóvédő krém vált be. Nagyon jó, nem kell lemosni és nem is drága. Szerintem egy próbát megér. Illetve a bimbóvédőre térve, én is azzal szoptatok, de nem is gondoltam volna, hogy a babának nem mindegy milyet használok, nekem az aventnek a legkisebb méretét javasolták, és ez tényleg bevált. Esetleg még ezt kipróbálhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!