Mivel kenjem, mit tegyek vele? A bimbón lett egy érett pattanáshoz hasonló fehér pötty, a mellem alsó részén meg csomókat érzek, amik fájnak, főleg érintésre. Azt hittem becsomósodott a tej, ezér megpróbáltam lefejni, de egy csöpp tej sem jön belőle.
Figyelt kérdés
Maszírozgattam a csomókat, hátha gegszünnek, de erősebben nem merem. Jövőhónapban 14 hónapos lesz a fiam, és 10 foga van. Cicivel szoktam altatni a fiam, és félálmában a fogával szorítja a bimbót néha. Éjjel többször felébred, olyankor is mindig cicivel altatom vissza, máshogy nem megy, mert sír. Ennek következtében most úgy fáj az egész mellem, hogy kínszenvedés szoptatni.2010. jan. 30. 08:16
1/4 anonim válasza:
Nekem nem jött be semmiféle drága krém (kipróbáltam jó párat), csaka sima körömvirágkrém. Próbáld ki Te is.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Neked mennyi idő alatt hozta rendbe, pár nap? Közben sikerült valamennyit fejnem, így enyhült a csomó, de a fájdalom nem. Még sosem kentem semmivel, csak az első 3 hónapban használtam bimbóvédőt, utánna nem. Próbáltam ismét bimbóvédőt használni, de azzal nem fogadja el a cicit.
2010. jan. 30. 09:58
3/4 anonim válasza:
Még nem volt soha tejcsatorna-elzáródásod? Látom, régóta szoptatsz. Nekem ez a fehér pötty mindig akkor szokott megjelenni. Fejés, masszírozás, meleg borogatás nálam általában nem jön be; de ha a babám álla a csomónál van, és úgy szopizik, akkor talán ki tudja szívni. Ha nem, akkor pedig elkezdem nyomogatni a bimbót, mintha tényleg pattanás lenne :), kicsit azért néha segítem mellszívóval, hogy kijjebb jöjjön, és akkor könnyebb eltávolítani azt a fránya pöttyöt. És ha minden jól megy, utána csak úgy ömlik a tej. Sok sikert!
4/4 A kérdező kommentje:
Mióta vannak fogai, azóta többször jártam hasonló cipőben, de így még soha. A mellszívóval sikerül valamennyit lefejnem, de nem tudom rendesen, mert puhának kéne lennie, ha jól kiürül a tejcsi, de még mindig kemény. A párom hozott körömvirág krémet, és valami másik bimbóvédő kencét is, nem tudom mikor lesz hatásuk. Nappal az egyikkel, éjszakára pedig a körömvirággal bekenem. Szoptatni nem merem a fájó mellből, mert délelőtt próbáltam, és csillagokat láttam a fájdalomtól. :( Miután elaltatom, veszek egy forró zuhanyt, hogy enyhüljnek a csomók. Hőemelkedésem is lett, biztos a mellem miatt, a baba is egész nap nyűgös. :(
2010. jan. 30. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!