Kenjem be mustárral a cicim?
mivel ő már nagy, szerintem simán megkérheted az egyik mamát ha van mód és lehetőség rá, hogy egy hétvégét ott legyen a kicsi. ha hisztizik? hát hisztizzen...nagyon okos és rafinált már egy majd 2éves.
sajnos szerintem nincs más megoldás mint hogy drasztikusnak lenni kicsit ha másképp nem megy. had sirjon,hisztizzen, pár nap után már nem fog...ha éhes lesz eszik mást is. s bár valóban hülyén hangzik, de én lehet kiprobálnám a mustáros dolgot is:)
persze jó ha sokáig szoptatunk, szép dolog, de egy 22hósnak már rég nem az kell legyen a fő táplálék, inkább csak egy kapocs anyával. de ha az már az anyának is terhes, és agressziv lesz a gyerek miatta, az szerintem már nem normális...nincs mese, keménynek kell lenned, főleg éjszaka, mert ennek igy sosem lesz vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!