Szoptatás alatt napi 1 szál cigi mennyire ártalmas?
Á, ne harcoljatok, bagós anyuka úgyis csak lepontoz mindenkit, aki azt mondja, ne ártson a babájának és tegye le a cigit! Nem fog jobb belátásra térni! Ő megerősítést vár, h nyugodtan füstölhet és a nikotinos tej kimondottan jó egy csecsemőnek.
Tudjátok mit? Én azt mondom, mérgezze csak magát meg a gyerekét az ilyen, hulljon a férgese!
Elárulom nektek, hogy NEM DOHÁNYZOM, úgyhogy ez most nem jött be...
CSak egyedül belém több megértés és elfogadás szorult, mint Demagógia egész népességébe.
(Segítek, ez irónia, nem mindenki érti, jöhet megint a 0%) szánalmasak vagytok.
Most őszintén írjátok le: napi 1 szál cigitől, este, szoptatás után, amíg rengeteg idő van a következőig, és amennyi idő alatt a nikotin is kimegy, mi a fene baja lenne a gyereknek? Most egymást erősítgetitek, hogy milyen jó szülők vagytok? És milyen felelősségteljesek?
A kérdező az, aki felelősségteljes, mert elnyomja a cigi iránti vágyát, olyankor szív 1-et, amikor a közelben sincs a szoptatás, ti tökéletesek.
14:51, pontosan erről van szó.
Mindjárt te is 0% leszel.
Én meg még mindig a szmognál tartok ugye, ha már beszívunk vmit. Orvos barátom mondta nekem is, hogy a sok "okos", aki a belvárosban fut, több káros anyagot szippant le, mint ha egész éjjel egy füstös kocsmában ülne. És még azt is hiszi, hogy hűdeegészséges.
Oké, hogy nem kell még cigivel is mérgezni magunkat, de az az 1-1 szál a többi egyéb káros anyag mellett már nem mindegy?!
Vagy más szemszögből. Inkább szívja el azt a cigit, mint a gyerek elverésével vezesse le a frusztrációt. Előny - kockázat mérlegelés, ezt is tanítják az orvosin. Ebből kifolyólag én nem tartom elképzelhetetlennek, hogy ilyet mondjanak egy kismamának, hogy ha tudja tartani a max 5 szál cigijét egy nap, akkor azzal lehet kevesebbet árt, mint a stressz miatt lezajló egyéb kémiai folyamatokkal.
Persze ezt szeretik összekeverni azzal, hogy "aszonta az orvos, hogy szabad..."
Emberek, ne legyünk már ennyire csőlátóak és álszentek!!!
Akkor az orvos barátodnak is igen hamar át kellene értékelnie a tudását! :)
Az előzőkben már válaszoló orvos.
Na, ezért pontoznak le... Ha kifogysz az érvekből, személyeskedsz, és kifejezetten ostoba a stílusod.
Szép napot Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!