Elképzelhető, hogy azért lett kevesebb a tejem, mert 2 napja kihagyom a vacsorát?
Szerintem ne hagyd ki a vacsorát! Egyél vacsira levest, a rántott levesek serkentik a tejtermelést és mégis ettél is meg nem is. Nem kell komoly levelekre gondolni, szerintem 10 perc alatt fel lehet tenni egy tojáslevest, vagy olyat, amiben pl. tarhonya, krumpli, friss zöldséglevél van, vagy pirított zsemlekocka. (Tudod, mint a menzán) Én néha tejbegrízt is készítek, így megvan a napi tejadag is. Még csak hús sem kell bele.
Hidd el, a baba 1 éves korára kicsinosodsz! Én sem hittem el, hogy 1 év kell a szervezet és a test helyreállítására, de tapasztalatból mondom, hogy tényleg így van. Szorítok!
Igen!!!
Én a Norbi módszert akartam kipróbálni, gondolva, hogy délelőtt eszem szénhidrátot, így semmi tápanyagot sem mellőzök ezáltal, de 15 óra után már csak szénhidrátmenteset ettem. 2 nap után vissza kellett állnom a korábbi étkezésre, mert irtóra lecsökkent a tejtermelődés!!!!
Főleg éjjel kell, hogy beépüljön a sok tápanyag a tejcsibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!