Mit válasszak, a szoptatást, vagy a hízást?
Szia!
Mi újság veletek?Hogy döntöttél?
Sziasztok!Köszönöm Mindegyőtöknek a válaszát!
Orvoshoz nem szeretnék menni, mert szerintem az én szervezetem a szoptatás során így reagál.Az első gyermekemnél is ugyanez történt, de őt csak 2-3 hónapig tudtam szoptatni, nem ettem többet, a tejem meg szépen lassan egy hónap alatt lecsökkent annyira, hogy egy nap maximum 50 ml-t, tudtam lefejni, de inkább 20 ml-t.50-et már ritkán, és úgy döntöttem nem szenvedek.
Egyelőre kevesebbet nem akarok enni.Ne olyanokra gondoljatok, hogy csokoládé, torta stb,nem ilyeneket eszem, hanem kenyér, rakott ételeket sok krumplit,sonkát...Mindig is a főzelékeket kenyér nélkül ettem, sok levest , szeretem a zöldséges kajákat is, de ez most nem elég úgy látszik.Odafigyeltem terhesség alatt is, nem is volt gond, csak 7 kg jött fel, ami szülés után le is ment.Tehát ez most csak a szoptatás alatt van így.
Úgy döntöttem, hogy többet mozgok itthon, tornászok, szobabiciklizek.Megnézem, hogy hogy alakul a következő két hét, ha nem hízok, akkor eszek ugyanennyit, és diétázok szoptatás után.Ha meg hízok, akkor kevesebbet eszek, és ha ismét kevesebb tejem lesz akkor lesz tápszer is :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!