1/3 alaszka válasza:
Első lányomat 18 hónapos koráig, amiatt hagytuk abba hogy nekem már nagyon fárasztó volt az éjjeli 4-5 kelés, meg mert 2 évesen bölcsibe ment, és nem akartam az utolsó pillanatra hagyni a leszoktatást. Tápszert akartam még adni helyette, de nem szerette, így végül már tejet kapott. Második lányom most 10 hónapos, 1 éves koráig mindenképp szopizik még, aztán meglátjuk...
2/3 anonim válasza:
13 hó, de akkor már este volt csak komfortszopi, aztán egyik este azt gondolta a lányom, hogy nem kell több.
3/3 anonim válasza:
9 hónapig, de az utolso honapban már csak reggel és este elalváshoz kellett, utolso napokban meg már csak elalváshoz, és a fiam ugy döntött a 9 hónapos korában egyik este hogy nem kell neki, kapott cumit és ugy ringattam el, nálunk az utolo honap már nem éhség vagy szomjuság miatt volt, inkább csak elalváshoz kellett meg néha éjjel nyugtatonak, igy gondoltam nem leszek élö cumi, kapott rendes cumit, és ennyi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!