Mikor hagytátok abba/mikor kellett abbahagyni a szoptatást? Úgy értem, a baba mennyi idős korában. És miért?
Figyelt kérdés
2009. jún. 15. 18:10
1/8 anonim válasza:
Lányom ma 1 éves:-)
Gondolkodtam rajta, hogy leszoktatom, mert az utóbbi pár hétben nagyon terhes és kellemetlen volt a szoptatás.
De igényli.
Szopik reggel, délutáni ébredés után és elalvás előtt.
Egyenlőre jó most így:-)
2/8 anonim válasza:
Most 13 és fél hónapos a fiam. Két hete egyik pillanatról a másikra elutasította, pedig előtte reggel-este cicizett. Pedig én másfél éves koráig akartam volna szoptatni. És azt hittem fokozatosan hagyják el, nem így egy pillanat alatt. :-(
3/8 anonim válasza:
21 hóanposan a fiam űúgy dööntött, hogy már nem folytatja, az akkor már csak esti cicizést.
4/8 anonim válasza:
21hós a lányom, de néha még kéri:))
5/8 anonim válasza:
9 hósan egyik pillanatról a másikra elutasított:(
6/8 anonim válasza:
Szerintem erre nincsen recept :)
Az én babám 8 hósan úgy döntött, hogy köszöni elég, gyakorlatilag egyik napról a másikra, ugyanakkor sógornőmnél a 2 éves lányka még szopizott esténként, mert igényelte és jó volt mindkettőjüknek.
Nem vagyunk egyformák mi sem és a babák sem :)
Mindketten azért hagytuk abba a szoptatást, mert a baba nem igényelte.
Nem kell ezt előre eltervezni, csak ösztönösen mindent :)
7/8 anonim válasza:
Nekem is elutasította egyik napról a másikra, 11 és fél hósan. Akkor még reggel és este szopizott, de aztán hirtelen nem kellett neki a cici... Én picit tovább szoptattam volna, de egyébként hamarosan abba akartam hagyni, mivel szeretnénk kistesót, és szoptatás alatt nem volt menstruációm.
8/8 anonim válasza:
Nekem az elejétől kevés tejem volt, nagy küzdéssel (fejés éjjel nappal) kihúztam 7 hónapos koráig, de most már nincs egy csepp sem hiába nyüstölöm. Ez van. Most 8,5 hónapos a kisfiam. Így a reggeli ás a vacsi tápszer lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!