Anyukák! Adnátok nekem tanácsot? Fontos!
Én akkor hagytam abba a szoptatást, amikor már egyáltalán nem igényelte a lányom. Láttam rajta, hogy nem kell neki, nem igazán érdekli, akkor már nem láttam értelmét úgymond erőltetni.
Ő 10 hónapig szopizott, és bár akkor bennem is voltak olyan kérdések mint benned, közben meg örültem, hogy legalább sikerült szoptatnom, addig minden jól ment, hurrá. :)
Helyedben én már nem erőltetném, most már úgyis lassan mindent enni fog, és ha nem is igényli a szopit, akkor lelkileg sem fogja már megviselni az elválás.
Ügyes vagy hogy eddig kitartó voltál, erre gondolj!
Nálunk ez a lányom 9 hónapos korában következett be, én sem erőltettem tovább, abbahagytuk. Egyáltalán nem hiányzott neki.
Hagyjátok szerintem is, de arra azért figyelj, hogy a napi fél liter tejalapú ételt ezentúl is megkapja. Mi reggel és este tápszert adunk az elmaradt szopi helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!